Nick74 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2014 ειναι εφικτο και με σχετικα καλες ταχυτητες καποιο software raid 1 σε usb σκληρους?εχει δοκιμασει κανεις?Αν ναι, ειναι σκοπιμη η αποκτηση σκληρων usb3?
Nick74 Ιούνιος 12, 2014 Author #2 Ιούνιος 12, 2014 ας το κανω ενα up ΜΠΑΣ και υπαρχει καποιος που να γνωριζει σχετικα... αποκλειστικα για mirrored μιλαω, οχι τιποτα παλαβο)
Bonito Ιούνιος 12, 2014 #3 Ιούνιος 12, 2014 Νομίζω μπορεις να κοιταξεις αλλες λύσεις για ασφάλεια. Υπάρχουν προγραμματα να σου κανουν sync/clone τον ενα δίσκο στον αλλον. Φαντάζομαι η ασφάλεια σε ενδιαφέρει.
Nick74 Ιούνιος 12, 2014 Author #4 Ιούνιος 12, 2014 Νομίζω μπορεις να κοιταξεις αλλες λύσεις για ασφάλεια. Υπάρχουν προγραμματα να σου κανουν sync/clone τον ενα δίσκο στον αλλον. Φαντάζομαι η ασφάλεια σε ενδιαφέρει.ναι μωρε, για τις ντουλαπες...Και τωρα κανω συγχρονισμο, αλλα ειναι manual, και ελεγα αυτοματοποιημενα να γινεται mirroring οποτε σαν καλυτερη λυση σκεφτηκα raid1 Οι δισκοι ειναι σε dock γι αυτο λεω για usb, και στο μηχανημα που τους εχω δεν υπαρχει πολυτελεια να βαλω καποιο pci controller γιατι ειναι laptop
slalom Ιούνιος 12, 2014 #5 Ιούνιος 12, 2014 Αγορασε ένα πρόγραμμα και καντο αυτοματοποιημένα.Με RAID αν σβησεις κατι κατά λαθος, το χανεις και από το mirrorΕγω συγχρονιζω φακελους με το SyncBackPro
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.