Jump to content

usb raid

Nick74

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ειναι εφικτο και με σχετικα καλες ταχυτητες καποιο software raid 1 σε usb σκληρους?

εχει δοκιμασει κανεις?

Αν ναι, ειναι σκοπιμη η αποκτηση σκληρων usb3?

ας το κανω ενα up ΜΠΑΣ και υπαρχει καποιος που να γνωριζει σχετικα... αποκλειστικα για mirrored μιλαω, οχι τιποτα παλαβο)

Νομίζω μπορεις να κοιταξεις αλλες λύσεις για ασφάλεια. Υπάρχουν προγραμματα να σου κανουν sync/clone τον ενα δίσκο στον αλλον. Φαντάζομαι η ασφάλεια σε ενδιαφέρει.

Νομίζω μπορεις να κοιταξεις αλλες λύσεις για ασφάλεια. Υπάρχουν προγραμματα να σου κανουν sync/clone τον ενα δίσκο στον αλλον. Φαντάζομαι η ασφάλεια σε ενδιαφέρει.

ναι μωρε, για τις ντουλαπες...

Και τωρα κανω συγχρονισμο, αλλα ειναι manual, και ελεγα αυτοματοποιημενα να γινεται mirroring οποτε σαν καλυτερη λυση σκεφτηκα raid1

Οι δισκοι ειναι σε dock γι αυτο λεω για usb, και στο μηχανημα που τους εχω δεν υπαρχει πολυτελεια να βαλω καποιο pci controller γιατι ειναι laptop

Αγορασε ένα πρόγραμμα και καντο αυτοματοποιημένα.

Με RAID αν σβησεις κατι κατά λαθος, το χανεις και από το mirror

Εγω συγχρονιζω φακελους με το SyncBackPro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.