darkCount Νοέμβριος 23, 2004 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Ελα βρε συ...πρώτη φορά βλεπεις driver nvidia; Κρυφές επιλογές είναι οι συχνότητες. NVhardpage2 ή coolbits για να εμφανιστούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Ωραια φιλε Αρτεμη περασα τα coolbits...που παω τωρα?????Συγγνωμη που σε ζαλιζω...Στο tab με τα clocks εχει μονο τα κλοκς...δεν βλεπω τπτ για 2d/3d! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 23, 2004 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Σόρρυ που άργησα...εφτιαχνα πουρέ Μήπως δεν έχουν όλες οι εκδόσεις αυτές τις επιλογές; Εμας ειχε αυτες που σου έγραψα παραπάνω. Μήπως μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος άλλος σχετικά με αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 23, 2004 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Antec 430+Nvidia 6800GT = μια χαρα οσο την ειχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Φιλε Αρτεμη δεν πειραζει! Καλη ορεξη! BTW πολυ ομορφη η σελιδα σου!Κατεβασα κ το NVhardpage2.1 γιατι το coolbits δεν εβγαζε κατι, αλλα δεν τα δεχεται, θελει restart κ τετοια..Αυριο ή μεθαυριο θα παω στο Πλαισιο, κ θα ζητησω RMA κ πιστωτικο...ποια καρτα να παρω κ με ποσα χρηματα διαφορα ακομα?Δεν αντεχω να εχω μια καλη καρτα κ καθε τοσο να εχει τετοιο προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 23, 2004 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Έχουμε περάσει στην χώνεψη πλέον.... By the way... οι φίλοι με φωνάζουν Μάκη ή απλά dark... Καλά θα κάνεις να πας πλαίσιο μπας και βγάλεις άκρη. Από κάρτες άλλες δεν έχω ασχοληθει και δεν ξέρω τι καλό παίζει. Με πιστωτικό από Ultra πάντως δεν θα δυσκολευτείς να διαλέξεις κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από darkCount Έχουμε περάσει στην χώνεψη πλέον.... By the way... οι φίλοι με φωνάζουν Μάκη ή απλά dark... Καλά θα κάνεις να πας πλαίσιο μπας και βγάλεις άκρη. Από κάρτες άλλες δεν έχω ασχοληθει και δεν ξέρω τι καλό παίζει. Με πιστωτικό από Ultra πάντως δεν θα δυσκολευτείς να διαλέξεις κάτι άλλο Μα δεν ειναι ULTRA! ge ειναι... Τι να παρω απο Ati?Τι μπορω να παρω?Αξιζει μηπως 6600? κατι αλλο? Απαντηστε παιδε γιατι μαλλον παω τη Πεμπτη οποτε να εχω καρτα τη Παρασκευη! Θελω κατι σιγουρα καλυτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 23, 2004 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Φανη η μονη καρτα που αξιζει να παρεις ειναι η 6800 η απλη. Αλλα θα πρεπει να δωσεις καμια 100αρα διαφορα. Παντως αξιζει και με το παραπανω.Καμια σχεση με αυτην που εχεις.Κατι αλλο στα 200 δεν υπαρχει. Η αποδειξη που εχεις ποσα λεφτα ειναι?Εισαι σιγουρος οτι θα σου βγαλουν πιστωτικο? Παντως 3η φορα προβληματικη καρτα μαλλον δεν ειναι προβληματικη καρτα, κατι αλλο παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 23, 2004 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 φωναξτε το DMYLONA που ξερει απο αυτα ...Fanis_k αν πας για αλαγη κανε την καλη και παρε την 6800 ...αξιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Ζαχαρια οπως ειπε και ο Μακης το προβλημα ειναι στα 2d/3d clocks...αρα δεν φταιει κατι αλλο...Εσυ τι λες? Το ιδιο προβλημα συνεχεια...Αν εφταιγε η μητρικη δεν θα ειχαμε καποιες αλλες ενδειξεις?Για την 6800 ομως δεν θα εχω ξανα το ιδιο προβλημα?Εσυ ειχες τετοιο προβλημα με αυτα τα 2d/3d clocks?Ποια η διαφορα με την GT εκτος απο τα χρηματα?Νομιζω γυρω στα 200 ηταν η αποδειξη...εχω 100 ευκαιρα...να τα δωσω για την 6800 απλη ή θα εχω παλι τα ιδια προβληματα?Εσυ τι ξερεις επι του θεματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 23, 2004 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 GT εχει χαμηλοτερα clocks.Αν βρεις παρε την Αλβατρον , την ειχα 2 μηνες και ηταν πολυ καλη, εχει και 3 χρονια εγγυηση οπως η ασους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Και αν εχει Asus κ Albatron να επιλεξω τη δευτερη?Τι λετε?Θελω πολλες γνωμες γμτ..Αυτη λες?????http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=872&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=219494&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 23, 2004 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 ALbatron ευκολα ρε συ, αλλωστε ιδιες ειναι ολες . Φτηνοτερα κιολας. Χτυπα τη Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Ωραια...ελπιζω ομως κ αυτη να μην εχει το ιδιο προβλημα...εσεις ειχατε τετοιο προβλημα σαν το δικο μου?????Επισης ελπιζω κ στο πιστωτικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 24, 2004 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Φανη να υποθεσω οτι το molex που χρειαζεται η καρτα το εχεις συνδεμενο και μαλιστα χωρις καμια αλλη συσκευη επανω ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 24, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Φανη να υποθεσω οτι το molex που χρειαζεται η καρτα το εχεις συνδεμενο και μαλιστα χωρις καμια αλλη συσκευη επανω ετσι? Ναι Ζαχο κ μαλιστα δοκιμασα κ αλλα molex ΜΟΝΟ για την καρτα...παλι τα ιδια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 24, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Ποια απο αυτες κ γιατι?????Μαλλον θα μπει νερακι..ποια θα ειναι καλυτερη κ κλοκαρισμενη????? Απαντηστε γρηγορα γιατι αυριο θα παω:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 24, 2004 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 καμία, είναι πολύ ακριβέςκατά την γνώμη η καλύτερη επιλογή είναι μία 6800GT της prolink κοντά στα 370 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 24, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από spc καμία, είναι πολύ ακριβέςκατά την γνώμη η καλύτερη επιλογή είναι μία 6800GT της prolink κοντά στα 370 Και που την βρισκουμε αυτη?Γμτ επειδη δεν θελω να βιαστω κ να παρω κατι λαθος, θελω να γινει μια σωστη αγορα χωρις να το μετανοιωσω μετα...Αν λες για το εσοπ την εχει 440 με φπα..δλδ η διαφορα prolink κ albatron που ειναι?Ποια ειναι καλυτερη αν δεν λαβουμε υποψη τα χρηματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 26, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Παιδες πηγα χθες την καρτα τους ειπα τι εχει γινει κλπ..Σαν δωρο για να ειμαστε σιγουροι οτι εχει κουσουρι, ο ενας απο τους 2 τεχνικους οπως εφευγα την πεταξε με μισος πανω στο γραφειο...γκτουυυυυυυυπ!!!!!Παναγια μου λεω τι μ@λακας εισαι ρε φιλε, πετας τα λεφτα μου?????Ευτυχως που μου ειχαν κοψει το πιστωτικο πρωτα αλλιως αν την εβαζαν να την τσεκαρουν για προβληματα, αν δεν ειχε προβλημα, σιγουρα θα απεκτησε μετα το κοπανημα...Οι τεχνικοι τους ειναι τρισαθλιοι...Αμ το καλυτερο????? Η μαμημενη η Asus V9950GE εχει καταργηθει πλεον κ η τρεχουσα τιμη της ειναι τελικη 130....μα τι δι@λο ολες καταργουνται?????Εχουμε κ λεμε...Νοεμβρη που την πηρα εκανε τελικη 450+...Μαη που την αλλαξα με GE(χειροτερη) εκανε 260...Νοεμβρη χθες 130...Μαλλον θα παω σε ATI γιατι συνεχεια η Nvidia καταργει καρτες κ μενουμε με τον πεαντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.