fanisk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2004 Ρε παιδες απο τη Παρασκευη η κωλοκαρτα μου εχει βγαλει την πιστη Συνεχεια οταν παιζω με πεταει κ κλασικα "Το nvidia sentinel εντοπισε πως δεν ειναι επαρκης η τροφοδοσια κλπ κλπ..":eek: Θεμα τροφοδοσιας ΔΕΝ τιθεται Τι σκ@τα φταιει, υπαρχει περιπτωση να φταιει η μητρικη????? Γμτ δεν μενω κ κοντα με το Πλαισιο κ ειναι λιγακι δυσκολο να το παω το κουτι για τριτης φορα...καλυτερα να το πεταξω απο το μπαλκονι :devil: Μπορειτε να με βοηθησετε????? Ελεος πια με την κωλοκαρτα αναθεμα την ωρα που την πηρα:bye: Ρε παρε ΑΤi...:whistling Τι να κανωωωωωωω????? 03 με το ζορι βγαζω 1720 marks:TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Tι δοκιμασες σε αλλο συστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Μιχαλη θα την δοκιμασω αυριο στου αδερφου μου...αλλα δεν ειναι τοσο βαρυ...λες να μην βγαζει τπτ εκει?Α η καρτα εχει μαμα χρονισμους, ρευματα, ψυξη κλπ..θα το καψω το ρημαδιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Κοιτα,λογικα για να στο κανουν κ οι 3 καρτες αυτο πρεπει οντως να φταιει το PSU.Μηπως ειναι παραφορτωμενη η συγκεκριμενη γραμμη?Ή το Τagan δεν αποδηδει σωστα?Αν εχεις ενα πολυμετρο δοκιμασε να μετρισεις την γραμμη κ να δεις ποσα volt βγαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 17:11] ...καλυτερα να το πεταξω απο το μπαλκονι Πέτα το από το μπαλκόνι στις 8:30 οκ????? Σιγά σιγα....... Θα περιμένω.............................................. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Μιχαλη εδω ο Τακας εχει προβλημα με 6800 με 480W δεν νομιζω να θελει κ η δικη μου τοσα!Εχω οτι λεει η υπογραφη μου....κ με μαμα χρονισμους παντου τωρα...εδω κ μια βδομαδα...Δεν εχω πολυμετρομ θα παω να παρω ενα...Αν εχει προβλημα η μητρικη που μπορει να το εχει? Δεν δινει ρευμα το agp? Τοτε ομως δεν θα εβλεπα τπτ...Παιζω NFSU2 κ μετα απο 5 λεπτα το αργοτερο...παπαλα...Ακομα κ με ανοιχτο κουτι κ φαν να της ριχνει αβερτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Fanis δεν φταιει η καρτα πρεπει να το εχεις σιγουρο αυτο, η 5900ultra μου δεν εχει κανει το παραμικρο με 350αρη PSU και τασεις για κλαματα, δοκιμασε αλλους drivers η format Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 23, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 δοκίμασε να ξαλαφρώσεις το τροφοδοτικό βγάζοντας έξτρα φανς, σκληρούς, drives κλπ, μιας και δεν έχεις πολύμετρο και δεν αν θα σταματήσει το προμπ... αν και δε νομίζω... μια χαρά είναι το τάγκαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Ρε γμτ τι μπορει να φταιει?Οι drivers δεν νομιζω...αν κ επειδη τους περναω "απο πανω" λετε να φταιει αυτο?Εχω τους προτελευταιους τωρα...οι 66,93 μου φανηκαν χειροτεροι!Βρε Κωστα αν βγαλω τον ενα σκληρο πως θα μπω? λοοοολ!Ναι δεν φταιει το τροφο σιγουρα...δοκιμασμενο με 2 Tagan κ 2 Chieftec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 23, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 εαν έχει προμπ, ζήτα πιστωτικό, μην πάρεις την ίδια...(βρε Φάνη, τα έξτρα σου είπα να αφαιρέσεις... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas εαν έχει προμπ, ζήτα πιστωτικό, μην πάρεις την ίδια...(βρε Φάνη, τα έξτρα σου είπα να αφαιρέσεις... ) Λολ ναι βρε Κωστα πλακα εκανα...μπας κ ξεχασω τον πονο μουυυυυυ!!!!!Σιγουρα θα παρω πιστωτικο, κ υστερα ati...σωστος?Ελεος πια με το (_ι_)nvidia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 23, 2004 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Σιγουρα θα παρω πιστωτικο, κ υστερα ati...σωστος? Ελεος πια με το (_ι_)nvidia... Ε οχι και (_ι_)nvidia σε αυτα τα ευρα η 5900 ειναι καλυτερη απο τις ATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από esdee Ε οχι και (_ι_)nvidia σε αυτα τα ευρα η 5900 ειναι καλυτερη απο τις ATI Φιλε μου υστερα απο αυτα εχω απογοητευθει πληρως...ναι σε αυτα τα χρηματα....αν πληρωσω κ τη διαφορα+ το πιστωτικο τι να παρω ομως?Ατι μαλλον...δεν ξερω...μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το προβλημα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Νοέμβριος 23, 2004 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 μηπως φταει η μητρικη σου?...μπας και ειναι εκει το προβλημα?...δεν πας σε καναν φιλο σου να το δοκιμασεις να δεις?...κι επίσης παρε ενα πολυμετρο και μετρα τις τάσεις σου σε full load και σιγουρεψου οτι οι ανεμιστηρες του ταγκαν λειτουργουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 23, 2004 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 2 πραγματάκια...Υπάρχει ένα bug το οποίο για να λύσεις πρέπει να βάλεις το 2D clock ίδιο με το 3D clock. Παίζει πρόβλημα σε κάποιες κάρτες όταν περνάνε από το ένα mode στο άλλο...βάζουν αυτό το μήνυμα.Ψάξε στο ιντερνετ να βρεις ακριβώς πληροφορίες.Επίσης το ίδιο πρόβλημα είχα σε μια ultra ενός φίλου...έκανα το παραπάνω και ΔΕΝ λύθηκε...οπότε την στείλαμε για σερβις.Δεν ήταν Asus, ήταν POV.’λλη μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορά είναι ότι το σερβις που την στείλαμε εμείς...φιλοτιμήθηκε και είδε ότι είχε πρόβλημα η κάρτα και την άλλαξε πραγματικά με καινούργια που ΔΕΝ είχε το πρόβλημα.Είχαμε αλλάξει τροφοδοτικο...άλλο υπολογιστή...και όλους τους πιθανούς τρόπους πραοχής ρεύματος ΚΑΙ με τα 2 τροφοδοτικά που είχαμε. Ενα HEC475 και HEC525.Αυτά είχα να σου πω....σε προβλημάτισα σχετικά με το σερβις σου καθόλου? Αν όχι να στο πω καθαρά...πηγαινε βάλτους την στον κ@λο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Χαρη οι ανεμιστηρες λειτουργουν!!!!!Ρε παιδες ειναι αδυνατο να μην επαρκει το τροφοδοτικο μου με ολα μαμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από darkCount 2 πραγματάκια...Υπάρχει ένα bug το οποίο για να λύσεις πρέπει να βάλεις το 2D clock ίδιο με το 3D clock. Παίζει πρόβλημα σε κάποιες κάρτες όταν περνάνε από το ένα mode στο άλλο...βάζουν αυτό το μήνυμα.Ψάξε στο ιντερνετ να βρεις ακριβώς πληροφορίες.Επίσης το ίδιο πρόβλημα είχα σε μια ultra ενός φίλου...έκανα το παραπάνω και ΔΕΝ λύθηκε...οπότε την στείλαμε για σερβις.Δεν ήταν Asus, ήταν POV.’λλη μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορά είναι ότι το σερβις που την στείλαμε εμείς...φιλοτιμήθηκε και είδε ότι είχε πρόβλημα η κάρτα και την άλλαξε πραγματικά με καινούργια που ΔΕΝ είχε το πρόβλημα.Είχαμε αλλάξει τροφοδοτικο...άλλο υπολογιστή...και όλους τους πιθανούς τρόπους πραοχής ρεύματος ΚΑΙ με τα 2 τροφοδοτικά που είχαμε. Ενα HEC475 και HEC525.Αυτά είχα να σου πω....σε προβλημάτισα σχετικά με το σερβις σου καθόλου? Αν όχι να στο πω καθαρά...πηγαινε βάλτους την στον κ@λο!!! Μου φαινεται πως θα κατσω πανω απο το κεφαλι τους, κ να μου δωσουν εντελως καινουρια...χμμ ειναι ευκολο αυτο σχετικα με τα D Clocks που λες?Μη κανω καμια ζημια..Οι ατι εχουν τετοια προβληματα?Πωπω φιλε ελα για να βγαλεις το αχτι σου αμα θες! Θα γινει χαμος μολις την παω...αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να παω ολο το κουτι!Την τελευταια φορα ο τεχνικος δεχτηκε να τη φερω εγω στα χερια...ελπιζω να ξαναδεχτει ο π@παρας...Αμφιβαλλω αν οι συνθεσεις κ γενικα τα του Πλαισιου ειναι ολα καινουρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Παιδες ψαχνω αλλα δεν βρισκω τπτ στον Γουγλη...ολο ασχερτα μου βγαζει γμτ! Εχει κανεις καποιο λινκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 23, 2004 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Πανέυκολα κάνεις αυτό με τα ρολόγια. Στο driver μεσα δεν σου έχει 2D clock και ξεχωριστά 3D clock συχνότητες; Βάλε στο 2D την ίδια συχνότητα με το 3D.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν δεν λυθεί το πρόβλημα είναι να πας όλο το κουτί. Και να τους πεις να τρέξουν κάποιο πρόγραμμα 3D. Παιχνίδι κατα προτίμηση γιατί όσο κουφό και αν ακουστεί...εμάς έβγαζε 3D mark03 κανονικά αλλά στα παιχνίδια χτυπούσε!Γιαυτό πάρτο παραμάσχαλα και πηγαινε το και κατσε από πάνω τους μέχρι να καταφέρουν να παίξουν παιχνίδια χωρίς να χτυπήσει.Και αν στην αλλάξουν να δεις ότι είναι ΑΛΛΗ κάρτα καινούργια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από darkCount Πανέυκολα κάνεις αυτό με τα ρολόγια. Στο driver μεσα δεν σου έχει 2D clock και ξεχωριστά 3D clock συχνότητες; Βάλε στο 2D την ίδια συχνότητα με το 3D.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν δεν λυθεί το πρόβλημα είναι να πας όλο το κουτί. Και να τους πεις να τρέξουν κάποιο πρόγραμμα 3D. Παιχνίδι κατα προτίμηση γιατί όσο κουφό και αν ακουστεί...εμάς έβγαζε 3D mark03 κανονικά αλλά στα παιχνίδια χτυπούσε!Γιαυτό πάρτο παραμάσχαλα και πηγαινε το και κατσε από πάνω τους μέχρι να καταφέρουν να παίξουν παιχνίδια χωρίς να χτυπήσει.Και αν στην αλλάξουν να δεις ότι είναι ΑΛΛΗ κάρτα καινούργια! Φιλε μου περασα κ τους 66,93 τωρα...ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!Χμμμ θα τους πω να παιξουν μπροστα μου NFSU2, με χρονομετρο 1 λεπτο κ παραθυρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.