virus777 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2014 To Mass Effect 4 είναι το working title του επόμενου επεισοδίου στο σύμπαν του Mass Effect. Πολύ λίγα είναι γνωστά σε αυτό το σημείο, συμπεριλαμβανομένου του release date, του επίσημου όνοματος, και του ποιός θα είναι ο κύριος πρωταγωνιστής. Αυτό που ξέρουμε σύμφωνα με επιβεβαίωση από την BioWare, είναι ότι στο παιχνίδι δεν θα πρωταγωνιστήσει ο Commander Shepard, το αστέρι της αρχικής τριλογίας των παιχνιδιών. Το παιχνίδι επίσης θα μοιράζεται πολλά από τα «βασικά χαρακτηριστικά» με το Dragon Age: Ιnquisition. Τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο θα το δούμε στην πορεία. Το ΜΕ4 θα δημιουργηθεί με τη χρήση της Frostbite engine, μαζί με 14 άλλα παιχνίδια σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, o associate producer Mike Gamble έχει υπαινιχθεί ότι «δεν θα ήταν κακή ιδέα» το να κρατήσουμε τα Mass Effect save μας. Moar screenshots: Kαι ένα trailer (18+): Πηγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 20, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 Mass Effect 4 Development Philosophy Revealed Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 8, 2014 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 Fallout 4 and Mass Effect 4 – Release Date Confirmed? - The Fuse Joplin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anwnimos Σεπτέμβριος 25, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Σαν ο άκυρος από το πουθενά....(Γιατί αγαπάω αυτό το παιχνίδι)Θα προτιμούσα να μου έδινε την επιλογή να παίξω το παιχνίδι σαν Garrus ή Grunt κλπ ή του μπούφου από το πρώτο Mass Effect που είναι υπό την επήρρεια των Reapers. Επίσης, θα ήθελα κάθε κομμάτι που διόρθωναν ανά Mass Effect να βρίσκεται στο ME4 αλλά να έχει το gameplay του ΜΕ και χωρίς το άθλιο ending του ΜΕ3 (Δηλαδή σοβαρά τώρα, πόσο άθλιο ήταν; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 15, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 8, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούνιος 12, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιούνιος 13, 2016 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2016 είναι ιδέα μου ή 1 χρόνο μετά με αυτό το trailer δεν "είπαν" τίποτα? εντάξει έχει φάει delay για q1 2017 αλλά μετά 1 χρόνο δεν έχουν έστω 1 gameplay trailer ή κάτι για το story? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιούνιος 13, 2016 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2016 Δεν ειναι ιδεα σου.Και εγω gameplay περιμενα. Tεσπα,ισως ετοιμαζουν κατι πολυυυ μεγαλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιούνιος 13, 2016 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2016 μετά απο αυτά που έκαναν στο story του 3 κρατάω πάρα μα πάρα πολύ μικρό καλάθι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούνιος 13, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2016 FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 8, 2016 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 "If you are not watching this on a 4K screen find one and come back" Σσσσσώπα ρε μεγάλε. Επειδή βγάλατε ένα teaser από ps (!) που δε δείχνει τίποτα ουσιώδες θέλουμε 4Κ οθόνη; ORLY? ...κατά τα άλλα καλά το είχα ξεχάσει οτί το περιμέναμε και αυτό. Τώρα θα τρώγομαι με τα ρούχα μου πάλι μέχρι να βγει. Can't wait. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Δεκέμβριος 2, 2016 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2016 Επιτέλους official gameplay trailer. Απολαύστε υπεύθυνα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 2, 2016 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2016 αυτό που βλεπω δεν είν' κακό (για τα γραφικά μιλάω) αλλά δεν βλέπω καμμια εξέλιξη σε σχέση με τα προηγούμενα...Το καλό που τους θέλω να πηγαίνει κρέμα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 5, 2017 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2017 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Ιανουάριος 5, 2017 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2017 Ο Μάρτιος είναι κοντά και εγώ μόλις τώρα ξεκίνησα το 1... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 5, 2017 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος ckbond έγραψε: Ο Μάρτιος είναι κοντά και εγώ μόλις τώρα ξεκίνησα το 1... Τωρα τα ξαναβαζω και εγω, απο το δυο και μετα βεβαια γτ το 1 που ειχα βαλει δεν μπορουσα να το παιξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιανουάριος 5, 2017 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2017 Μικρό είναι το 1. 18-20 ωρίτσες gameplay. Αξίζει τον κόπο για να πάρει κανείς το story από την αρχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Ιανουάριος 5, 2017 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2017 και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το συνεχίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts