NooDle Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2014 Καλησπέρα Ξερει κάποιος αξιοπιστο site για αγορα της μπλουζας του τιτλου? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 10, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Χτες την εβλεπα σε ενα καταστημα adidas. Θες να στη στειλω με ταχυδρομειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 10, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Και εγώ απο Λονδίνο αλλά στέλνω μόνο spurs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 10, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Να παρεις Reebok - Rich Froning ρε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 10, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 2 θέλω μια για μενα και μια για τον κολλητο μου. Αλλα δεν ξέρω απο που να αγοράσω-ψαξω κτλπ. [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] Εννοεις να σου κανω καταθεση και να μου τις στειλεις? [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] το μονο που ξέρω ρε spurs είναι τα γραναζια τα spur για το τηλεκατευθυνομενο μου [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] πάμε αλλη μια γιατι δεν καταλαβα τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 10, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 10, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Nαι, σου λεω ποσο εχουν, βαζουμε και λιγα ακομα για μεταφορικα, κανεις καταθεση σε ελληνικο λογαριασμο και στα στελνω.Αν και λογικα θα εχουν και στην Ελλαδα σε καταστημα adidas.adidas Miami Heat LeBron James NBA Replica Away Jersey | adidas UKhttp://www.adidas.co.uk/men-basketball-jerseys-clothing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.