NooDle Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2014 Καλησπέρα Ξερει κάποιος αξιοπιστο site για αγορα της μπλουζας του τιτλου? Ευχαριστώ
FANISTELROOY Ιούνιος 10, 2014 #2 Ιούνιος 10, 2014 Χτες την εβλεπα σε ενα καταστημα adidas. Θες να στη στειλω με ταχυδρομειο;
NooDle Ιούνιος 10, 2014 Author #5 Ιούνιος 10, 2014 2 θέλω μια για μενα και μια για τον κολλητο μου. Αλλα δεν ξέρω απο που να αγοράσω-ψαξω κτλπ. [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] Εννοεις να σου κανω καταθεση και να μου τις στειλεις? [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] το μονο που ξέρω ρε spurs είναι τα γραναζια τα spur για το τηλεκατευθυνομενο μου [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] πάμε αλλη μια γιατι δεν καταλαβα τίποτα
FANISTELROOY Ιούνιος 10, 2014 #7 Ιούνιος 10, 2014 Nαι, σου λεω ποσο εχουν, βαζουμε και λιγα ακομα για μεταφορικα, κανεις καταθεση σε ελληνικο λογαριασμο και στα στελνω.Αν και λογικα θα εχουν και στην Ελλαδα σε καταστημα adidas.adidas Miami Heat LeBron James NBA Replica Away Jersey | adidas UKhttp://www.adidas.co.uk/men-basketball-jerseys-clothing
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.