Jump to content

Βοηθεια για αγορα UPS

stavroslam

Recommended Posts

Υστερα απο τρια χρονια τα τιναξε μαλλον το UPS.Βασικα δεν παιρνει μπρος με τιποτα οταν κοπει το ρευμα ουτε μονο του και ας μην εχει συσκευη πανω του ενω με το ρευμα δουλευει.τελος παντον.ειναι στα 2000VA και του εχω φορτωσει ενισχυτη 630w καταναλωση τηλεοραση πλασμα 280w και υπολογιστη με 1000w τροφοδοτικο.το προηγουμενο που ειχα μου αναβε 2 στα 3 λαμπακια για καταναλωση φορτου σε νορμαλ συνθηκες.οποτε πρεπει να παω σε μεγαλυτερο απο 2000VA?και αν ναι ποιο αθορυβο και προστασια υπερτασης γιατι εχει θεμα εδω η περιοχη μας....

μεχρι 150ευρω αν γινεται...

Πόσο καιρό το έχεις; Μάλλον πρόβλημα με τις μπαταρίες του είναι. Μπορείς να αντικαταστήσεις τις μπαταρίες και να δουλέψει πάλι. Λογικά κοντά στο 12€/μπαταρία υπολογίζεις αλλά πρέπει να κοιτάξεις το manual ή να το ανοίξεις για να δεις πόσες χρησιμοποιεί και με τι specs είναι. Πιθανότατα έχει από 3 - 4 μπαταρίες.

Πόσο καιρό το έχεις; Μάλλον πρόβλημα με τις μπαταρίες του είναι. Μπορείς να αντικαταστήσεις τις μπαταρίες και να δουλέψει πάλι. Λογικά κοντά στο 12€/μπαταρία υπολογίζεις αλλά πρέπει να κοιτάξεις το manual ή να το ανοίξεις για να δεις πόσες χρησιμοποιεί και με τι specs είναι. Πιθανότατα έχει από 3 - 4 μπαταρίες.

Νομιζω δυο μεγάλες εχει.ουτε δευτερόλεπτο ομως να μην ανάβει χωρις ρεύμα μου φαινεται περίεργο ενω στο display δείχνει φουλ φορτισμενες μπαταρίες.απλα μην τις παιρνω τσάμπα και ειναι κατι αλλο σκέφτομαι.

Αλλιως σε περίπτωση για καινουριο τι προτείνετε;

Μη σου φαίνεται περίεργο. Υπάρχουν άλλα UPS που δεν ανάβουν καν αν δεν βλέπουν καλή κατάσταση μπαταριών. Αν δουλευει με ρεύμα αλλά δεν κρατάει καθόλου με μπαταρίες είναι θέμα μπαταριών. Τσέκαρε την τάση των μπαταριών αν έχει πρόγραμμα και επικοινωνεί με υπολογιστή μέσω USB/RS232. Πες μας τι βλέπεις απο εκεί για τάση μπαταριών για να σε βοηθήσουμε.

Μη σου φαίνεται περίεργο. Υπάρχουν άλλα UPS που δεν ανάβουν καν αν δεν βλέπουν καλή κατάσταση μπαταριών. Αν δουλευει με ρεύμα αλλά δεν κρατάει καθόλου με μπαταρίες είναι θέμα μπαταριών. Τσέκαρε την τάση των μπαταριών αν έχει πρόγραμμα και επικοινωνεί με υπολογιστή μέσω USB/RS232. Πες μας τι βλέπεις απο εκεί για τάση μπαταριών για να σε βοηθήσουμε.

Ναι δουλευει με ρευμα κανονικα αλλα μολις το βγάλω απο μπριζα ειναι σαν να μην εχω καθόλου.και ανοίγω διακόπτη και νεκρό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.