Jump to content

Θέμα με timings kingston hyperx beast 2400

Ali8inoS

Recommended Posts

Καλημέρα, είχα παραγγείλει αυτές τις μνήμες από you.gr στα 55 euro πριν ένα μήνα+++ και μόλις πριν 1 εβδομάδα μου ήρθε μνμ για να τις παραλάβω. Το θέμα μου είναι ότι από όσο έχω διαβάσει αυτές οι μνήμες στα 1600 και στα 1866 παίζουν μόνο σε 11cl stable απ ότι έχω διαβάσει, επειδή η μητρική μου υποστηρίζει μέχρι 1866(sabertooth z77), αν τις έχει κάποιος στα 1600 η 1866 με cl9 ή αν γνωρίζει αν είναι stable κλπ ας μου πει για να αποφασίσω αν θα προχωρήσω για την αγορά τους η όχι.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

ναι από μόνη της παίζει στα 1600 με cl11 έχω διαβάσει το θέμα είναι αν παίζει σε πιο χαμηλά timings και αν είναι stable με 9-9-9-24 και 1.5volt

Σε XMP profile δεν θα τις λειτουργήσει στα 1600 αλλά όσο μπορεί η μητρική.

Δηλαδή στα 1866.Αν και στο σαιτ της Asus λέει μέχρι 1866, δεν αναφέρει καθόλου για OC,πιστεύω ότι με το z77 θα τις πάει στα 2400.Εσυ γιατί ενώ παίρνεις και πληρώνεις 2400 θες να τις πας στα 1600??

Με το ΧΜP profile δεν έχεις πρόβλημα σταθερότητας.

Έστω ότι θα παίζει με cl11, ακόμα και cl9 σου λέω εγώ. Η διαφορά στην πράξη θα είναι μηδενική ακόμα και από τις τωρινές σου μνήμες.

Συγνώμη για τον εκτροχιασμό του topic, αλλά απείρως καλύτερη επένδυση θα ήταν η αγορά ενός ssd(βλέποντας την υπογραφή σου).

για oc..

Για οc δεν ξέρεις ποτέ που μπορούν να πάνε και με τι timings.

Παίζουν πολλά ρόλο.Κάποιος άλλος με τις ίδιες μνήμες μπορεί να πάει πολύ παραπάνω από εσένα.Αν δεν τις βάλεις πάνω να τις δοκιμάσεις δεν ξέρεις τι μπορούν να κάνουν.Από διαβάσματα έχει πήξει το μάτι μου. Στην πράξη κολλάμε.

Τώρα για oc δεν είναι και η καλύτερη επιλογή που έκανες,αλλά πιστεύω σε έφαγε το χρώμα να ταιριάξει με την sabertooth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.