Jump to content

Κάρτα γραφικών 450-500 ευρώ

billios13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας και τις προτάσεις σας για gpu, έχω ρωτήσει πολύ κόσμο και πραγματικά οι μισοί είναι amd fanboys και οι άλλοι μισοί nvidia fanboys. Διαθέτω μέχρι 500 ευρώ. Θα ξεκινήσω σιγά σιγά να φτιάχνω ένα desktop και οι πρώτες μου αγορές θα είναι cpu και gpu, κάθε αιτιολογημένη πρόταση δεκτή! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με 500 εγώ προσωπικά θα έψαχνα για μεταχειρισμένη 780ti. Aν δεν ήθελα μεταχειρισμένη, θα μείωνα το budget και θα κοίταγα κάτι σε r9 290.

Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας και τις προτάσεις σας για gpu, έχω ρωτήσει πολύ κόσμο και πραγματικά οι μισοί είναι amd fanboys και οι άλλοι μισοί nvidia fanboys. Διαθέτω μέχρι 500 ευρώ. Θα ξεκινήσω σιγά σιγά να φτιάχνω ένα desktop και οι πρώτες μου αγορές θα είναι cpu και gpu, κάθε αιτιολογημένη πρόταση δεκτή! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

καλησπερα. οποια και να παρεισ το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παρεισ κορυφαια καρτα!!!

εαν πασ σε amd να πασ σε 290 και οχι x διοτι η διαφορα δυναμηκοτητασ αναμεσα στισ 2 κορτεσ ειναι πολυ μικρη, και δεν αξιζει τα εξτρα χρηματα που ζητα η 290χ

Μάλιστα..τώρα όσον αφορά amd ή nvidia οποιαδήποτε απ'τις συγκεκριμένες θα είναι το ίδιο πάνω κάτω; Να σημειώσω ότι σκέφτομαι να πάω σε intel cpu.

Θα κοιτούσα μια από τις 2

8576460 - 3072MB MSI GeForce GTX 780 Twin Frozr Gaming Aktiv την διαφορά της τιμής από την evga την βάζεις στο 30€(και σου μένουν και 17€) των μεταφορικών ή

8487564 - 3072MB Inno3D GeForce GTX 780 iChill HerculeZ X3 Ultra που έχει πολύ καλό σύστημα ψύξης και σε συνθήκες OC

Three GeForce GTX 780 Graphics Cards Reviewed. Page 7 - X-bit labs

http://www.xbitlabs.com/picture/?src=/images/graphics/geforce-gtx-780-evga-gigabyte-inno3d/zoc_big.png

εγω με τη σειρα μου θα ελεγα να παρεις κατι με μπολικη μνημη γιατι υπαρχουν σημαδια οτι προς τα εκει προσανατολιζονται τα νεα παιχνιδια....

εγω με τη σειρα μου θα ελεγα να παρεις κατι με μπολικη μνημη γιατι υπαρχουν σημαδια οτι προς τα εκει προσανατολιζονται τα νεα παιχνιδια....

Κάτι πιο συγκεκριμένο; :)

Κάτι πιο συγκεκριμένο; :)

κοιτα την gtx 780

αλλά πες μας τι παιχνίδια παίζεις και σε τι ανάλυση.

Κοντα στα λεφτα που δινεις νομιζω πως παιζει μονο αυτη.

Μπες και στα site των κατασκευαστων (asus, gigabyte κλπ) για να δεις αν υπαρχουν και αλλες επιλογες σε 780 με 6gb

Εγω θα κοιτουσα και για 7990 μεταχειρισμενη. υπαρχουν αγγελιες αν και ελαχιστες.

κοιτα την gtx 780

αλλά πες μας τι παιχνίδια παίζεις και σε τι ανάλυση.

Τα παιχνίδια που θέλω να παίξω με το τωρινό μου μηχάνημα δε μπορώ. Παράδειγμα watch dogs, gtav(στο μέλλον) crysis 3 κλπ.

Η τιμή της titan, που είναι στην αγγελία, καινούρια ποιά είναι;

Εγω θα κοιτουσα και για 7990 μεταχειρισμενη. υπαρχουν αγγελιες αν και ελαχιστες.

Είχα βρει μία 7990 μεταχειρισμένη, μετά από μεγάλη προσπάθεια, αλλά είχε 1 χρόνο νομίζω υπόλοιπο εγγύησης και δεν το προχώρησα το θέμα.

Η τιμή της titan, που είναι στην αγγελία, καινούρια ποιά είναι;

Δεν βγαίνει πλέον (νομίζω). Όταν έβγαινε έκανε 1000 € και τώρα η παραπλήσια Titan Black (update της πρώτης) πάλι 1000 € κάνει.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Δεν βγαίνει πλέον (νομίζω). Όταν έβγαινε έκανε 1000 € και τώρα η παραπλήσια Titan Black (update της πρώτης) πάλι 1000 € κάνει.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Μάλλον σε αυτή θα πάω είναι ευκαιρία θαρρώ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.