Jump to content

συμβουλη για μηχανακι!!! σοσ

jimjd

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα :)

εχω παρει εδω κ εναν μηνα ενα μηχανακι lifan 100cc μ εχει βγει παρα πολυ καλο κ δυνατο μεχρι στιγμης στο μονο π υστερει πιστευω ειναι στο παρουσιαστηκο του... γιαυτο 8α η8ελα να του αλλα3ω μια ε3ατμηση μονο για την ομορφια χωρις να κανει 8ορυβο και να του βαλω κ καμια ζαντα σε μαυρο χρωμα γτ τωρα ειναι ασημι οπως επισης κ ενα δισκοφρενο πισω. 8α η8ελα τις συμβουλες σας σχετικα με αυτο οπως επισης κ αν ξερει καποιος αν μπορω να του βαλω πλαστικα απο z η καποιο αλλο μηχανακι.

ευχαριστω :)

Υ.Σ αμα 3ερει κανενας πως βαζεις led στα φωτα ας μου πει :3

αγαπητε [MENTION=32597]jimjd[/MENTION]

καλησπερα

εχω παρει εδω κ εναν μηνα ενα μηχανακι lifan 100cc μ εχει βγει παρα πολυ καλο κ δυνατο μεχρι στιγμης στο μονο π υστερει πιστευω ειναι στο παρουσιαστηκο του... γιαυτο 8α η8ελα να του αλλα3ω μια ε3ατμηση μονο για την ομορφια χωρις να κανει 8ορυβο και να του βαλω κ καμια ζαντα σε μαυρο χρωμα γτ τωρα ειναι ασημι οπως επισης κ ενα δισκοφρενο πισω. 8α η8ελα τις συμβουλες σας σχετικα με αυτο οπως επισης κ αν ξερει καποιος αν μπορω να του βαλω πλαστικα απο z η καποιο αλλο μηχανακι.

ευχαριστω

Υ.Σ αμα 3ερει κανενας πως βαζεις led στα φωτα ας μου πει :3

επετρεψε μου να σου απαντησω ως απλος 22χρονως και κατοχος CBF125

καταρχαν η αγορα σου ηταν λαθος , ποσο το πηρες? 500ευρο ? και θα σκασεις αλλα τοσα για να το φτιαξεις? Γιατι στην τελικη απλα δεν επερνες ενα κανονικο μηχανακι .

ενα ενα ομως

--εξατμιση , προφανος θελεις να βαλεις καμοια Arrow -που προφανος εχουν και φιλοι σου - για να φαινεται ομορφη και οταν ανοιγεις γκαζι να κουδουναει καλυτερα . Η αληθεια ειναι πως απτην αλλαγη εξατμισης δεν κερδιζεις τιποτα , απλα περνεις ενα +1 μπονους καγκουριας .

--ζαντα , βαφτην καλυτερα , πεταμενα λεφτα ειναι αμα αγορασεις καινουργια .

--δισκοφρενο πισω , εισαι 100 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΥΒΙΚΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ , το ταμπουρο παραειναι ικανο για να σε φρεναρει , μην γινεσαι θυμα . Δεν ειναι χαζοι 5-10 μηχανικοι που καταληξανε οτι αυτο το μηχανακι χρειαζεται τετοιο συστημα πεδισης .

--πλαστικα απο αλλο μηχανακι ,εκει πας σε κατασταση γυφτιας (σορρυ για την εκφραση)

ολα τα παραπανω γινοντε ομως , και η επιλογη ειναι δικη σου και οχι κανενος εδω μεσα

--leds - ιδια κατηγορια με τα πλαστικα , αλλα και αυτο γινεται , αμα βρεις το electrical circuit της μηχανης μπορεις να βρεις και σε ποια σημεια μπορεις να τραβηξεις 12v για leds . Δεν ξερω ομως πως θα συμπεριφερθει ενα μηχανακι τοσο μικρου κυβισμου οταν καποιος αρχισει να του τραβαει παραπανω ρευμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.