Jump to content

crysis warhead

intercoolerr730

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια αυτο το καιρο παιζω το crysis warhead. εχω καρτα γραφικων Gigabyte 7790 2GB (oc edition) κ τη δουλευω σε mode overclocking. το game τρεχει σε αναλυση 1280*720 με το επιπεδο γραφικων να ειναι: gamer. εχω το anti-alaising 8x κ το vsynch: οn. η αναλυση ομως δειχνει <καπως>.... το ετρεξα κ σε αναλυση 1600*900 κ ειναι καπως καλυτερα. μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλαγη ειτε σε αναλυση ειτε σε επιπεδο γραφικων για να εχω το μεγιστο δυνατο αποτελεσμα;

Πρέπει να το τρέξεις στην εγγενής ανάλυση της οθόνης σου - το πιο πιθανό να είναι 1920χ1080.

Βαζεις native αναλυση της οθονης σου.Αν δεν ξερεις ψαξε να βρεις:laughing:

Λογικα Fullhd οθονη θα εχεις.Η native αναλυση της οθονης σου παιζει να ειναι η τελευταια επιλογη στο παιχνιδι.

Details ΟΛΑΤΕΡΜΑ.

Λογικα και με Χ2 ΑΑ θα εισαι κομπλε.

Vsync αν σου κανει νερα στην οθονη ανοιξε το.

Βαζεις native αναλυση της οθονης σου.Αν δεν ξερεις ψαξε να βρεις:laughing:

Λογικα Fullhd οθονη θα εχεις.Η native αναλυση της οθονης σου παιζει να ειναι η τελευταια επιλογη στο παιχνιδι.

Details ΟΛΑΤΕΡΜΑ.

Λογικα και με Χ2 ΑΑ θα εισαι κομπλε.

Vsync αν σου κανει νερα στην οθονη ανοιξε το.

εβαλα τη τελευταια οπως ειπες κ τρεχει καλυτερα!! (y) οταν ειμαι επιφανεια εργασιας η αναλυση ειναι 1920*1080. αλλα καποιες φορες οταν ανοιγω games αλλαζει. anywhay. ευχαριστω.

Ε αρα αυτη ειναι και η αναλυση που πρεπει να βαζεις στα παιχνιδια.

Απο αυτο θα ξεκινας και μετα θα παιζεις με τα υπολοιπα settings.

Enjoy!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.