Jump to content

nfsu2---->video settings?

amgamer

Recommended Posts

Την έχεις κάνει overclock? δοκίμασε χωρίς. Αλλιώς δεν γνωρίζω. Εκτός από τα κλασικά, νέους drivers, το patch για το παιχνιδι, καινούργια εγκατάσταση του παιχνιδιού. Αν δεν γίνεται τίποτα στείλε email στην ΕΑ. Θα σου πούνε τι να κάνεις.

ρε μαγκες εγω τρωω κατι crasharismata στο παιχνιδι ετσι στο ασχετο (περιοδικο crasharisma) επισης doom3 οταν βγαινω desktop η οθονη ειναι λιγο κιτρινη, μιπως της λειπει σιδηρος :tw:

συστημα υπογραφης, drivers 66.93, patch 1.

Έχει πρόβλημα το παιχνίδι με το ΑΑ και ας εχω το patch 1.1

Εγώ όταν το ενεργοποιώ μέσα από τα drivers με τα κάνει τα αυτοκίνητα ψιλό διάφανα και όταν έχω και νεον τότε φαίνονται ολόκληρα τα νεον

Χ800ΧΤ ΡΕ εδώ

Δοκιμαστε να απενεργοποιησετε το light glow.Σε μενα επιασε και παιζω πλεον με φουλ antialiasing

εγω παιδια εβγαλα το motion blur το οποιο ειναι σαν να μην υπαρχει στο 2 δεν ξερω γιατι....(δεν ειναι τοσο εμφανες η θολουρα οταν τρεχεις οπως ηταν στο 1)κ ειδα τρομερη αλλαγη!!!!!!

σιγουρα ανεβηκα 10 fps παραπανω....

αφου μπορω να τα εχω ολα full σε 1024*768 κ να βαλω μεχρι την μεση κ AA χωρις κανενα προβλημα!

συμπερασμα:το motion blur ριχνει αρκετα fps....

δοκιμαστε το!

Οντως το παιχνιδι ειναι αρκετα πιο βαρυ

απο το πρωτο.

Προσωπικα το εχω 1024/768 full settings με full antialising

στην fx5900 sp/vtd (450/775)

Το παίζω 1024/768 full εκτός του κόσμου.Όταν βάζω και κόσμο μαυρίζει η οθόνη και φαίνονται μόνο τα φώτα. Αφού ξεκινήσω να τρέχω επανέρχονται ολα κανονικα. ΗIS 9600XT 256Mb, ram 512 στα 266. Λέτε να είναι πρόβλημα από χαμηλή μνήμη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.