Jump to content

nfsu2---->video settings?

amgamer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:hi:

γεια σας gamers...

πως σας φεναιτε το καινουργιο παιχνιδακι απο αποψη γραφικων?

εμενα το 1 μου επαιζε με 1280*1024@ολα full

κ αυτο μου παιζει οχι κ τοσο καλα σε 1024*768@ολα full εκτος AA k Vsync

νομιζω ειναι λιγο βαρυτερο απ'το προηγουμενο....αλλα να μου πεις που πας με fx5700?:tomato: :tomato: :tomato:

με ποια καρτουλα θα παιζει σε 1280*1024 με ολα full?

εσεις σε τι ρυθμισεις τρεχετε?

1280* 4xAA16xA με ολα full πλην των πολλων σκιων κ του πληθους.

Radeon 9700Pro @380-345

Αρχική απάντηση από Borg

lol

800x600 . Στην ποιο χαμηλή ποιότητα :p

500$ για μιση μπαρα:p :P

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

500$ για μιση μπαρα:p :P

Το χάψατε .:p

Μακάρι να ήταν 450

lol χεχε μαλλον δεν με επιασες η ακομα πιο λολ δεν σε επιασα εγω.

Εννοω 500$ για μιση μπαρα ΑΑ απο την 9800 προ που το παιζει κυριλε...:p :P :p :P

λογικα εμενα εχει χαμηλη αποδοση κ λογσω συστηματος...

celeron(northwood)2.4@3.3 asusp4b533 256 ddr , fx5700

ισως αν εβαζα μια 512 ακομα πηγαινε καλυτερα.....αλλα δε λεει να πεταξω λεφτα για το τιποτα αφου το καλοκαιρι παμε για μηχανηματακι τερας!

1024x768 με ολα full και απο detonators: Image "Quality", Antialising "6xS", Anisotropic "8x" και Vsync OFF...

FX5700Ultra @ 620/1000MHz

Πάντως το παιχνίδι δείχνει να έχει ολόιδια γραφικά με το προηγούμενο. Σίγουρα χρησιμοποιούν το ίδιο engine. Καλό για μένα που έχω μάπα μηχάνημα, αλλά απογοήτευση για τις σύγχρονες παιχνιδομηχανές εεε PC θέλω να πω.

ρε παιδια το με το ΑΑ ολα καλα?εγω με το που το βαζω (εστω και λιγο ε)γινονται ολα μαυρα:nothing: καμια ιδεα?

To AA είναι για ''δυνατές'' κάρτες. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Μια καλη FX δεν έχει πρόβλημα.

Τι κάρτα έχεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.