ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2014 καλησπέρα παίδες μιας και για μένα ας πούμε πάνε λίγο καλύτερα τα οικονομικά μου όχι τίποτα σπουδαίο 4% αύξηση είπα να πάρω έναν SSD και να δοκιμάσω Windows 8 - 8,1 αλλά το πρόβλημα είναι το εξής μπήκα στην gigabyte και κοίταγα τους drivers για την μητρική μου X58-UD7 rev 1 s1366 αλλά δεν έβρισκα τίποτα ... μήπως έχετε καμία ιδέα αν υπάρχουν drivers για x58 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Κατεβάζεις από intel1. Intel Chipset Driver2. Intel Rapid Storage Technology3 Intel®_USB_3.0_eXtensible_Host_Controller_DriverΑπο realtek :1) Realtek LAN Driver2) Realtek Audioβρίσκες NEC USB 3.0 Driver για Win8/8.1 (αν και νομίζω ότι τον έχει ήδη το λειτουργικό)Από Marvel τον driver για Sata3.λίγο googling θέλει, αλλά καλύτερα έτσι από το να πάρεις drivers του 2012 από GiagiaByte κονσέρβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 9, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 thx man απο ότι κατάλαβα χρειάζομαι οπωσδήποτε το lan driver και όλα τα άλλα θα τα φτιάξω ! μόλις παρέγειλα τον samsung 840 evo 500gb wiiii σε καιρούς εξεταστικής να έχω να ασχολιέμε με κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Ιούνιος 9, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Καλησπέρα, ήθελα και εγώ να ρωτήσω, για AMD FX8350;M5A99X EVO R2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 9, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 man μας δουλεύεις ? see the title google it https://www.asus.com/Motherboards/M5A99X_EVO_R20/ windows 8 ready είναι - https://www.asus.com/Motherboards/M5A99X_EVO_R20/HelpDesk_Download/ τέλος πάντων πάμε παρακάτω edit παρήγγειλα και τώρα είδα ότι διαθεσιμότητα θα έχει σε 2-3 μέρες :computer: για αυτό είμαι και λίγο τσαντισμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 9, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Καλησπέρα, ήθελα και εγώ να ρωτήσω, για AMD FX8350;M5A99X EVO R2.0επίσης αν έχεις το DVD -CD θα τα έχει μέσα όλους τους drivers ! have a nice day Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 9, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Καλησπέρα, ήθελα και εγώ να ρωτήσω, για AMD FX8350;M5A99X EVO R2.0AMD Chipset Drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 9, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Οι τελευταίοι Irst drivers δεν μπαίνουν με τίποτα σε x58 chipset για κάποιο λόγο αλλά και χωρίς αυτόν μια χαρά είσαι.Και ο μαμά microsoft υποστηρίζει TRIM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Ιούνιος 10, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Χαζή ερώτηση, μπαίνουν πάνω από τους υπάρχων η κυκλοφορεί κάποιο εργαλείο για uninstall τον παλιών ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 16, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 επέστρεψα με τον δίσκο !!!πουθενά δεν βρίσκω driver giaMarvell 9128 helpβρήκα costum σχετικά πρόσφατους εδώhttp://www.win-raid.com/t29f25-Recommended-AHCI-and-RAID-Drivers.htmlαλλά δεμ ξέρω πως να τους περάσωedit και αυτούς http://www.station-drivers.com/index.php/downloads/func-startdown/70/αλλά τι στο διάλο πατάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούνιος 16, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Οι τελευταίοι Irst drivers δεν μπαίνουν με τίποτα σε x58 chipset για κάποιο λόγο αλλά και χωρίς αυτόν μια χαρά είσαι.Και ο μαμά microsoft υποστηρίζει TRIM.για δες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 16, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 man δεν ψάχνω για Ιrst ψάχνω για το μαμηνό σκατόπραγμα που έφτιαξε η marvell !τώρα αν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω οδηγίεςedit έκανα εγκατάσταση ότι βρήκα πέταξα και rapid mode και σε λίγο θα σας δείξω αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 16, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 man δεν ψάχνω για Ιrst ψάχνω για το μαμηνό σκατόπραγμα που έφτιαξε η marvell !τώρα αν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω οδηγίεςΕίχα αυτόν τον controller στο παλιό μου pc και λειτουργούσε καλύτερα με τους default microsoft drivers (win8).Καλύτερα να μην βάλεις αυτούς της marvell ιδίως αν θες να λειτουργεί το trim σε ssd!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.