metoxos76 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2014 Καλησπερα , μου βγαζει μνμ το λαπτοπ "δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο διακομιστη μεσολαβησης" με καλωδιο ειμαι. Ολα τα αλλα στο σπιτι με wi fi συνδεονται κανονικα. Τι ειναι αυτο το ξαφνικο?Sent from my SM-P600 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Κάνε ένα ipconfig/release και μετά ipconfig/renew μέσα από το cmd.Ίσως στρώσει έτσι απλά.Μετά δοκίμασε να βάλεις Google ή open dns.Sent from my Migato GT-N7105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metoxos76 Ιούνιος 9, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Απενεργοποιησα κατι απο τις ρυθμισεις proxy του chrome και μετα δουλεψε. Δεν καταλαβα και πολλα, το διαβασα καπου μετα απο google search. Αυτο το προβλημα εχει να κανει με την καρτα δικτυου μου?Sent from my SM-P600 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 9, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Εσύ ή κάποιο πρόγραμμα (μάλλον κακόβουλο) εγκατέστησε κάποιον proxy στο chrome. Δεν έχει να κάνει με την κάρτα δικτύου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metoxos76 Ιούνιος 9, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Δηλαδη αν κανω τον chrome uninstall και μετα παλι install λυνεται το θεμα μου χωρις επιλογες απο τις ρυθμισεις?Sent from my SM-P600 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 10, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Γιατί να το κάνεις αυτό; Απλώς βγάλε τη ρύθμιση για proxy από τον chrome. Τρέξε και κάποιο αντιικό - αντι malware και λογικά θα είσαι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.