Rez7nor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2014 Εδω και ενα μηνα και αφου μας αφησε χρονους το Deathadder εχω αγορασει κατα σειρα Kone XTD-Storm Recon-Savu και στα 3 δεν ενιωσα το accurancy που ειχα με το Deathadder σε cloth pad (Goliathus).Το Savu κατι παει να κανει αλλα ειναι μικρο για την παλαμη μου θελω καμια προταση για palm grip να παω σε deathadder 13 η οχι επειδη ακουω διαφορα υπαρχει κανενα αξιολογο mouse palm grip avago 3090?Η να παω σε laser παλι (του xtd δεν με εθουσιασε...) Η αγορα θα γινει απο ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Ιούνιος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 δεν κατάλαβα τίποτα. Βάλε καμμιά τελεία ή κόμμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rez7nor Ιούνιος 9, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 δεν κατάλαβα τίποτα. Βάλε καμμιά τελεία ή κόμμα . Τι ακριβως δεν καταλαβες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 9, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Zowie EC1 | Skroutz.grΕχω "δουλεψει" DA 3.5G, DA BE, IME 3.0, EC2, EC2 eVo και alcor, το EC1 CL ειναι το πιο κοντινο σε αυτο που θελεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 9, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Κοίτα και το Mionix Naos 7000. Καλύτερο αισθητήρα από το Savu και πολύ καλύτερο σχήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rez7nor Ιούνιος 9, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Το mionix δεν υπαρχει ελλαδα και ειμαι χωρις ποντικι ειμαι αναμεσα σε SS Rival και EC1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 9, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Το rival ζυγιζει +20 γραμμαρια ενω ο pwm3310 δεν εχει αυτο το "raw" feel του 3090, πολλοι γκρινιαζουν οτι νιωθουν την αποκριση "smoothed", σαν να παιζεις με m_filter 1 ! Θεωρητικα φοραει ανωτερο sensor ( χαμηλο LOD απο μαμα, τρελο max tracking speed, παιζει σε οποια ρυθμιση θελεις απο τα 200 εως τα 5000 dpi κλπ ) πρακτικα ομως το EC1 ειναι πιο σιγουρη επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.