djleon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2014 καλησπέρα..καθώς τρέχω ένα παιχνίδι με πετάει έξω και μου πετάει αυτά τα errors..έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acer7730 Ιούνιος 8, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 ανανεωσε το directx και το framework και ξαναδοκιμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djleon Ιούνιος 8, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 βασικά επειδή μάλλον τα direct x πρέπει να έχουν μπερδευτεί και να έχει γίνει ότι να ναι, έλεγα να έκανα ένα format πάλι από την αρχή..αλλιώς πως μπορώ να ανανεώσω direct x χωρίς να γίνει χαμος να μπλεχτούν παλιά με καινούρια μαζί?γιατί κάτι τέτιο μυρίζομαι ότι έχω πάθει.. σε άλλα παιχνίδια μου πετάει αυτό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djleon Ιούνιος 8, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 [MENTION=10818]acer7730[/MENTION] προσπάθησα όπως είπες να ενημερώσω direct x και framework και είναι και τα 2 ενημερωμένα στις τελευταίες εκδόσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acer7730 Ιούνιος 8, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 τοτε φιλε μου φταιει το παιχνιδι,κατι λειπει,ισως το crack να μην ειναι σωστο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djleon Ιούνιος 8, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 ναι αλλά και στα άλλα που πετάει το άλλο παράθυρο πάλι και εκεί το παιχνίδι φταίει?Από θέμα hardware με ενδιαφέρει να μην έχω πρόβλημα αλλιώς λογικά με ένα formataki θα στρώσει λογικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acer7730 Ιούνιος 8, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 μαλλον ειναι η μονη λυση..καθαρο φορματ και τελος,ελπιζω να μην χρησιμοποιεις το ccleaner ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
djleon Ιούνιος 8, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 όχι δεν χρησιμοποιώ κανένα τέτιο πρόγραμα..τέσπα θα κάνω ένα format και βλέπουμε..thanks για τη βοήθεια πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acer7730 Ιούνιος 8, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 τιποτα φιλε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.