vicotnik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2014 Πήρα τον Samsung EVO 840 και θέλησα να περάσω τα windows 7. Τον έβαλα πάνω, έκανα format με τα ultimate από ένα cd που έχω αλλά ανακάλυψα οτι χωρίς το cd μέσα, δεν bootaroun. Ρώτησα έναν φίλο και μου είπε να δοκιμάσω repair ή άλλα windows, το repair δεν βρήκε καν κάποιο πρόβλημα, έβαλα λοιπόν ένα USB που έχω, έκανα ξανά φορματ, και ούτε αυτή τη φορά έκανε load.Μου πετάει απλά μία μαύρη οθόνη με μία παύλα που αναβοσβήνει στην πάνω αριστερή γωνία όλες τις φορές.Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω για να κάνει boot αυτός ο ρημαδοssd;Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vicotnik Ιούνιος 8, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Χμ, βγάζοντας τους άλλους δίσκους από πάνω, μπούταρε κανονικά. Κι είμαι σίγουρος οτι είχα τον σωστό δίσκο επιλεγμένο για boot.edit: nvm δουλεύει κανονικά τώρα, δεν ξέρω τι έφταιγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 11, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2014 Αν έχεις περισσότερους από έναν σκληρούς και πας να περάσεις τα win, καλό είναι να αποσυνδέεις όλους τους άλλους εκτός αυτού στον οποίο θα περάσεις τα win. Αυτό γιατί μπορεί αρχεία της εγκατάστασης των win να περαστούν και στους άλλους σκληρούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 11, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2014 Άσε τον μόνο του πάνω και κάνε εγκατάστασηSent from my Migato GT-N7105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.