akilleas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2014 Lexar 32GB Jumpdrive S23 USB 3.0 FLash Drive 100MB/s read / 55MB/s Write - Green 9 Λίρες Lexar 32GB Jumpdrive S23 USB 3.0 FLash Drive 100MB/s - Green £8.99 - Free DeliveryΤο έχει φίλος. Μέχρι 40 έχει δει εγγραφή αλλά προσοχή. Εάν πέσει χαλάει.sent from my Amstrad CPC6128
l2phile Ιούνιος 8, 2014 #2 Ιούνιος 8, 2014 Το έχει φίλος. Μέχρι 40 έχει δει εγγραφή αλλά προσοχή. Εάν πέσει χαλάει.sent from my Amstrad CPC6128Έχω και εγώ το 16άρι. Έχει πέσει και δεν χάλασε, αλλά ποιότητα κατασκευής μηδέν. Βραχυκυκλώνει πισιά, δεν μπαίνει έυκολα στο usb port, χάλασε το κλείδωμα όταν το ανοίγεις...
blade_ Ιούνιος 8, 2014 #3 Ιούνιος 8, 2014 Με το 32 μου, κανένα πρόβλημα. Απλά φαίνεται λίγο εύθραυστο
Dem Ιούνιος 8, 2014 #4 Ιούνιος 8, 2014 Με το lexar δεν έχω παρατηρήσει βραχυκύκλωμα, οι ταχύτητες είναι Ok, απλά η ποιότητα είναι τραγική, σίγουρα δεν θα πιάνει το κλείδωμα μετά από λίγο, οπότε πρέπει να το κρατάς για να κουμπώσει. Το πλαστικό στο βύσμα παρείναι λεπτό και τραγικό. Αλλά δυστυχώς δεν το αναγνωρίζουν εύκολα όλα τα usb ports από τα pc που το έχω δοκιμάσει,ευτυχώς πάντα μέχρι τώρα καποια απο αυτά σε οποιοδήποτε pc θα το αναγνωρίσει.
FANISTELROOY Ιούνιος 8, 2014 #5 Ιούνιος 8, 2014 Δοκιμαστε και αυτο εδω με £13Kingston 32GB DataTraveler R3.0 USB Flash Drive : N--USB 3.0 : Memorybits.co.uk
gaig Ιούνιος 9, 2014 #6 Ιούνιος 9, 2014 πηρα αυτο και ειναι μια χαρα (απο ποιοτητα)[ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00G9WHN12/ref=oh_details_o00_s00_i01?ie=UTF8&psc=1]Kingston DataTraveler G4 32GB USB Flash Drive: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]δειτε και το 64αρι
billpeppas Ιούνιος 9, 2014 #7 Ιούνιος 9, 2014 Με το lexar δεν έχω παρατηρήσει βραχυκύκλωμα, οι ταχύτητες είναι Ok, απλά η ποιότητα είναι τραγική, σίγουρα δεν θα πιάνει το κλείδωμα μετά από λίγο, οπότε πρέπει να το κρατάς για να κουμπώσει. Το πλαστικό στο βύσμα παρείναι λεπτό και τραγικό. Αλλά δυστυχώς δεν το αναγνωρίζουν εύκολα όλα τα usb ports από τα pc που το έχω δοκιμάσει,ευτυχώς πάντα μέχρι τώρα καποια απο αυτά σε οποιοδήποτε pc θα το αναγνωρίσει.Επιβεβαιώνω κι εγω αυτό το θέμα με την αναγνωρισιμότητα των drives της Lexar.Για πρόχειρο πήρα ένα πρίν κανά 2μηνο.Τραγική ποιότητα.Και αυτό το θέμα με τις θύρες... ο Χριστός και η Παναγία.Και βλέπεις στα reviews να κάνουνε όλοι την πάπια.Έλεος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.