jax7480 Ιούνιος 10, 2014 #21 Ιούνιος 10, 2014 Μαρεσει που εσεις εχετε native sata3 λετε στους αλλους με sata2 ,κατσετε στα αυγα σας η αναβαθμιστε το Ολο..λες κι ειναι τοσο απλο ,εκτος του οικονομικου ,να το ξαναστηνεις εξ'αρχης για να δεις την διαφορα που πριν δεν θα την εβλεπες ..εστω κιαν την βελτιωνες και ξεκολλουσες απο τα 240+αρια ..ενω μαγικα αν σκασεις 300++Ε θα δεις την καθημερινοτητα σου να πλημμυρίζει σατα 3 .-Εμ ναι εκει αξιζει ..τα 35Ε που κανει ο ψευτο ελεγκτακος ειναι προβλημα ..Συμφωνω εν τελειΉ έχω ξεχάσει τα ελληνικά μου εδώ στα ξένα, ή δεν ξέρεις να διαβάζεις.Αυτό που είπα είναι:Μείνε όπως είσαι μέχρι να έρθει η στιγμή για αλλαγή πλατφόρμας...Δεν του είπε κανείς, άλλαξε πλατφόρμα τώρα για να βάλεις SATA3. Όταν έρθει η στιγμή για αλλαγή πλατφόρμας, που θα δικαιολογεί τα χρήματα, "ΟΤΑΝ", τότε ναι θα αξίζει και το SATA3 που θα του δώσει η πλατφόρμα γιατί μαζί με όλα τα άλλα, θα δώσει το κάτι παραπάνω στο σύστημα, ΣΥΝΟΛΙΚΑ.Και ναι, έχω laptop 6ετιας, με SATA2 που έχει επάνω SATA3 SSD.
nick2crete Ιούνιος 10, 2014 #22 Ιούνιος 10, 2014 Ή έχω ξεχάσει τα ελληνικά μου εδώ στα ξένα, ή δεν ξέρεις να διαβάζεις.Αυτό που είπα είναι:Μείνε όπως είσαι μέχρι να έρθει η στιγμή για αλλαγή πλατφόρμας...Δεν του είπε κανείς, άλλαξε πλατφόρμα τώρα για να βάλεις SATA3. Όταν έρθει η στιγμή για αλλαγή πλατφόρμας, που θα δικαιολογεί τα χρήματα, "ΟΤΑΝ", τότε ναι θα αξίζει και το SATA3 που θα του δώσει η πλατφόρμα γιατί μαζί με όλα τα άλλα, θα δώσει το κάτι παραπάνω στο σύστημα, ΣΥΝΟΛΙΚΑ.Και ναι, έχω laptop 6ετιας, με SATA2 που έχει επάνω SATA3 SSD.Eνταξει το καλύψαμε το θέμα και δεν χρειάζεται να γινόμαστε αγενείς ..,είπα σχετικά με την ερώτηση του OP ότι αυτή η καρτουλα θα του δώσει αυτό για το οποίο ξεκίνησε το θέμα ,και την πρότεινα μόνο και μόνο επειδή την έχω και κάνει αυτό ακριβώς που υποτίθεται και το κάνει απροβλημάτιστα παραθέτοντας και το ss benchmark ,εσύ έχεις άλλη γνώμη ..οκ...
FANISTELROOY Ιούνιος 10, 2014 Author #23 Ιούνιος 10, 2014 Παιδιά Ευχαριστώ πολύ!Θα το σκεφτώ και θα δω τι θα κάνω.Sent from my Migato GT-N7105
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.