Jump to content

προβλημα με amd r7 260x 2gb gigabyte

panos 12

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια καλησπερα εχω προβλημα με την καρτα γραφικων R7 260X 2gb gigabyte το θεμμα ειναι οτι κολαει και βγαζει μπλε οθονη με κωδικο 0χΑ00001 απ οτι ειδα το προβλημα ειναι στους οδηγους συμφωνα με το blue screen view αλλα περασα και τους καινουριους την σειρα 14 και παλι τα ειδια κανει

τωρα εγω νομιζω οτι αν στην μπλε οθονη εχει 0χ ενα γράμμα σύνηθως αναφέρεται σε συσκευή και όχι σε οδηγούς, ετσι νομίζω. Aυτό με το κάνει πιο πολύ στο youtube 2 φορες μέχρι στιγμής, εκανα και μεμτεστ αλλά δεν εδειξε τιποτα, το άφησα 4 ωρες, επισης οταν βαζω το φουρμαρκ για να δω, ακουγεται μια πολυ υψηλη συχνότητα απο την καρτα γραφικων, μήπως δεν τροφοδοτείται σωστα; το τροφοδοτικο μου ειναι corsair 650w v2

Τα κάνει και εμένα ,η δική μου λύση την έστειλα για RMA.

σιγουρα οπουδηποτε βγαζει τη μπλε οθονη;

Εμενα ειχε κολησει τον πρωτο μηνα κανα δυο φορες σε φλας περιεχόμενο και ακομη κανει καμια γραμμή που και που οριζόντια αλλα σε παιχνιδι τιποτα όλα καλα

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας, το εκανε μια φορα μονο, αλλά απο τοτε που την πηρα παρατηρησα οτι οταν αλλαζω την αναλυση της οθονης σε οποιαδηποτε αλλη πχ 1920χ1080 βγαζει πρωτα ροζ λοριδες ή και πρασινες καμια φορα και μετα αλλαζει η αναλυση, επισης και στα παιχνιδια που στην αρχη πανε να ξεκινησουν και εκει το κανει, οταν εβαζα full hd 1920x1080 αναλυση δεν εστωνε η εικονα καθολου δεν κεντραριζε χρειαστηκε να παω απο τον control center και να το κανω απο εκει, μετα εστρωσε, αλλα απο την μπλε οθονη που εφαγα εχτες, μετα εβαλα φουρμαρκ και ειδα οτι αλαξε απο μονο του δηλαδη ενω ετρεχε σε 1920χ1080 μετα παλι εκανε σμικρυσνση να το πω ετσι ξανα παλι χρειαστηκε αυτη η ρυθμιση να κανω απο τον catalyst ευτηχως βεβαια μια φορα πεταξε την μπλε οθονη μεχρι στιγμης δεν εχει ξανα βγαλει παντος και εγω νομιζω οτι ειναι απο την καρτα το προβλημα, καινουρια καρτα και απο τοτε που την πηρα 2/2014 (R7 260X 2GB GIGABYTE) εχει αυτα τα θεμματα κριμα για το ονομα που εχει

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας, το εκανε μια φορα μονο, εχτες στο youtube σε παιχνιδι τιποτα παει καλα αλλά απο τοτε που την πηρα παρατηρησα οτι οταν αλλαζω την αναλυση της οθονης σε οποιαδηποτε αλλη πχ 1920χ1080 βγαζει πρωτα ροζ λοριδες ή και πρασινες καμια φορα και μετα αλλαζει η αναλυση, επισης και στα παιχνιδια που στην αρχη πανε να ξεκινησουν και εκει το κανει, οταν εβαζα full hd 1920x1080 αναλυση δεν εστωνε η εικονα καθολου δεν κεντραριζε χρειαστηκε να παω απο τον control center και να το κανω απο εκει, μετα εστρωσε, αλλα απο την μπλε οθονη που εφαγα εχτες, μετα εβαλα φουρμαρκ και ειδα οτι αλαξε απο μονο του δηλαδη ενω ετρεχε σε 1920χ1080 μετα παλι εκανε σμικρυσνση να το πω ετσι ξανα παλι χρειαστηκε αυτη η ρυθμιση να κανω απο τον catalyst ευτηχως βεβαια μια φορα πεταξε την μπλε οθονη μεχρι στιγμης δεν εχει ξανα βγαλει παντος και εγω νομιζω οτι ειναι απο την καρτα το προβλημα, καινουρια καρτα και απο τοτε που την πηρα 2/2014 (R7 260X 2GB GIGABYTE) εχει αυτα τα θεμματα κριμα για το ονομα που εχει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.