Dimitrios Katwpodis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2014 Καλησπέρα σας,Ονομάζομαι Δημήτρης,Θέλω να κάνω την εξής δουλειά.Έχω έναν υπολογιστή (συγκεκριμένο) τον οποίο του έχουμε περάσει ένα ghost από windows.(είναι πλατφόρμα windows και περνάει αυτόματα και ένα άλλο πρόγραμμα σαν προεγκατεστημένο)Εάν πάω να εγκαταστήσω αυτό το ghost σε άλλο υπολογιστή μου βγάζει error και σταματάει την εγκατάσταση λες και καταλαβαίνει οτι δεν είναι αυτός που "πρέπει". Εάν αγοράσω έναν σκληρό δίσκο και τον βάλω στον "σωστό" υπολογιστή, κάνω εγκατάσταση του ghost και μετά πάρω τον σκληρό και τον βάλω στον υπολογιστή που πρίν μου έβγαζε error ή σε άλλον γενικότερα θα τρέξει κανονικά ή τζάμπα ο κόπος.Ευχαριστώ για την βοήθειά σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Μονο αν εχουν τα ιδια εξαρτηματα (μητρικη βασικα) θα δουλεψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilya Ιούνιος 16, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 προσωπικά το έχω δοκιμάσει αυτο με win 8, τα έβαλα δηλ. σε ένα λαπτοπ και μετά κούμπωσα τον σκληρό σε άλλο, μόλις τον βάλεισ στο άλλο λαπτοπ πριν μπει στην επιφάνεια θα γράψει update devices και θα κανει install ότι νέο βρεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.