Dimitrios Katwpodis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2014 Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Δημήτρης και ξέρω γενικά λίγα για τους υπολογιστές. Θα επισυνάψω κάποιες φωτογραφίες και θέλω τη βοηθειά σας. Φωτογραφίες 5420,5442 είναι ο σκληρός δίσκος και η θέση του σκληρού ενος υπολογιστή. Φωτογραφία 0539 είναι η "ταινία" που κουμπώνει ο σκληρός δίσκος απο έναν άλλο υπολογιστή. Θέλω να μου πείτε εάν υπάρχει κάτι σαν κονέκτορας έτσι ώστε να βάλω τον πρώτο σκληρό στον δεύτερο έτσι ώστε να του εγκαταστήσω ένα λογισμικό που εγκαθίσταται μόνο μέσω του δεύτερου υπολογιστή.Επίσης τονίζω ότι η ταινία του δεύτερου σκληρού είναι κολλημένη απευθείας πάνω στην πλακέτα. Δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα περισσότερο και οι περιγραφές μου είναι αόριστες και γελοίες αλλά δεν μπορώ αλλιώς..συγχωρέστε με και διατίθεμαι να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ.
kazaboy Ιούνιος 6, 2014 #2 Ιούνιος 6, 2014 Λογικά απ' ότι κατάλαβα χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. Άρα ψάξε για 68 pin to 44 pin IDE adapter απλά δες λίγο πόσα pin χρειάζεσαι απ΄την μεριά του σκληρού και βέβαια πόσα είναι με την ταινία που θέλεις να τον συνδέσεις. Απ' όσο μπόρεσα και είδα πρέπει να είσαι 68 to 44 αν δεν κάνω λάθος.
Dimitrios Katwpodis Ιούνιος 6, 2014 Author #3 Ιούνιος 6, 2014 Ευχαριστω για την απαντηση σου. Ηταν τελικα τοσο απλο. Να ρωτησω και κατι αλλο? Ειναι λογικο αυτο που παω να κανω? Δηλαδη αν το κανω ετσι ο σκληρος δισκος θα τρεξει στον αλλο υπολογιστη?
kazaboy Ιούνιος 7, 2014 #4 Ιούνιος 7, 2014 Λογικά ναι, για αυτό βγάζουν και τέτοιους αντάπτορες, δεν ξέρω αν έψαξες καθόλου αλλά δεν είναι πολύ ακριβοί απο 2,5€ - 5,00€ έχουν.
Dimitrios Katwpodis Ιούνιος 7, 2014 Author #5 Ιούνιος 7, 2014 Η αληθεια ειναι οτι δεν κοιταξα..μου εφτασε η απαντηση σου..περιμενω πρωτα να βεβαιωθω και για καποιες αλλες παραμετρους και μετα να προχωρησω σε οποιαδηποτε αγορα..σε ευχαριστω για την διαρκη πληροφορηση!
Dimitrios Katwpodis Ιούνιος 12, 2014 Author #6 Ιούνιος 12, 2014 Δεν μπορω να βρω ανταπτορα απο 68 σε 44 πιν. Αυτος της φωτο δεν κανει..μπορει να με βοηθησει καποιος?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.