nvtsak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2014 Καλησπέρα, παρακαλώ όποιος φίλος μπορεί ας βοηθήσει. Παραθέτω τα στοιχείαRouter (OTE VDSL) ZXDSL 931VIIExternder No. 1 Netgear WN 2000RPT (δουλεύει αυτή τη στιγμή κανονικά)Externder No. 2 Tp Link TL-WPA4220 KIT (δεν δίνει ip στις συσκευές)(έχει γίνει και το αντίστροφο) To πρόβλημα είναι ότι όταν συνδέονται συσκευές στο ένα Extender στο άλλο δεν μπορούν να πάρουν ip. Εμφανίζει το εξής μήνυμα ''Γίνεται λήψη διεύθυνσης ip'' αλλά δεν παίρνει ποτέ ip.Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο router ή στα Extenders που να λύνει αυτό το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Αν βάλεις με το χέρι στατική διεύθυνση και ρυθμίσεις παίζει κανονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvtsak Ιούνιος 6, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Δεν το έχω δοκιμάσει. Στατική διεύθυνση να βάλω στο extender στο router ή στο tablet σορρυ δεν τα πάω καλά με τα δίκτυακαΣτάλθηκε από το GT-I9295 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvtsak Ιούνιος 6, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Λογικά στο router μπαίνει η static ip σωστά? Στάλθηκε από το GT-I9295 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 6, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Όχι στις συσκευές που πας να συνδέσεις στο 2 repeater και δεν παίρνουν ip αυτόματα από το dhcp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvtsak Ιούνιος 6, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Δεν κατάλαβα συσκευές ή repeater ?Στάλθηκε από το GT-I9295 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvtsak Ιούνιος 6, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Στο δεύτερο repeater εννοείς μάλλον ε? Βαζω manual το ip του router ?Στάλθηκε από το GT-I9295 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 6, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Να βάλεις static ip, mask, gateway και dns στις συσκευές (tablet, laptop, τηλέφωνα) που συνδέεις στο 2ο repeater και δεν παίρνουν αυτόματα ρυθμίσεις από τον dhcp του modem-router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.