evolution Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2014 Πηρα απο κινα καπακι πισω για το Nexus 4 ο κινεζος το εστειλε ολα καλα με tracking το θεμα ειναι παρολο που τα ελτα το βγαζουν οτι παραδοθηκε (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ) εγω δεν βρηκα ουτε δεμα ουτε ειδοποιηση στην οικοδομη σε αυτη την περιπτωση τι γινεται ? εχασα τα λεφτα μου ? Μπορω να κανω κατι με τα ελτα μηπως?
evolution Ιούνιος 5, 2014 Author #4 Ιούνιος 5, 2014 Πας στο πρακτορειο της περιοχης σου κ το αναζητας.Ξεχασα να αναφερω το το εκανα ηδη ο υπευθηνος κοιταξε το tracking και μου λεει οτι παραδοθηκε στη παραπανω διεθυνση
YDinopoulos Ιούνιος 5, 2014 #5 Ιούνιος 5, 2014 Ε, τοτε στο εφαγαν η στο ταχυδρομειο, η στην οικοδομη...
terry308 Ιούνιος 5, 2014 #6 Ιούνιος 5, 2014 Στησε καραούλι στον ταχυδρόμο κι όταν τον πετύχεις ρώτα τον σε ποιον το παρέδωσε και ζήτα τα χρήματα σουΠες τον ήταν αξίας
LeoNaXe Ιούνιος 5, 2014 #7 Ιούνιος 5, 2014 Αν έχει αριθμό αποστολής δεν το δίνουν χωρίς ταυτότητα και υπογραφή. Πας ταχυδρομείο, βρίσκεις τον προϊστάμενο και του τα αναφέρεις όλα αυτά και ζητάς την υπογραφή παράδοσης πράγμα που δεν θα υπάρχει. Αν είναι καλός θα σε βοηθήσει και θα την ακούσει ο ταχυδρόμος για τα καλά. Sent from my XT1032 using Tapatalk
evolution Ιούνιος 5, 2014 Author #8 Ιούνιος 5, 2014 Αν έχει αριθμό αποστολής δεν το δίνουν χωρίς ταυτότητα και υπογραφή. Πας ταχυδρομείο, βρίσκεις τον προϊστάμενο και του τα αναφέρεις όλα αυτά και ζητάς την υπογραφή παράδοσης πράγμα που δεν θα υπάρχει. Αν είναι καλός θα σε βοηθήσει και θα την ακούσει ο ταχυδρόμος για τα καλά. Sent from my XT1032 using TapatalkΘα το κανω και αυτο αυριο το πρωι γιατι δεν φταινε οι κινεζοι αλλα τα ελτα στην προκειμενη περιπτωση
LeoNaXe Ιούνιος 5, 2014 #9 Ιούνιος 5, 2014 μην νομίζεις και εγώ έχω χάσει πάνω απο 5 δέματα αλλα χωρίς αριθμό αποστολής. μέχρι Ξάνθη φτάνει κανονικά και πάει ο ταχυδρόμος τα αφήνει αλλού (καινούριος με 5μηνη σύμβαση)Μερικές φορές οι γνωστοί γείτονες μου έφεραν τα δέματα και μερικές φορές απλά χάθηκαν.
evolution Ιούνιος 5, 2014 Author #10 Ιούνιος 5, 2014 μην νομίζεις και εγώ έχω χάσει πάνω απο 5 δέματα αλλα χωρίς αριθμό αποστολής. μέχρι Ξάνθη φτάνει κανονικά και πάει ο ταχυδρόμος τα αφήνει αλλού (καινούριος με 5μηνη σύμβαση)Μερικές φορές οι γνωστοί γείτονες μου έφεραν τα δέματα και μερικές φορές απλά χάθηκαν.Το θεμα ειναι σε αυτη την περιπτωση βγαινω χαμενος γιατι ουτε λεφτα περνω ουτε αντικιμενο (εγω και ο καθενας )
LeoNaXe Ιούνιος 5, 2014 #11 Ιούνιος 5, 2014 Refund φίλε. Package not received. Όσο άδικο να είναι για τον αποστολέα τόσο άδικο είναι και για τον αγοραστή Sent from my XT1032 using Tapatalk
evolution Ιούνιος 5, 2014 Author #12 Ιούνιος 5, 2014 Refund φίλε. Package not received. Όσο άδικο να είναι για τον αποστολέα τόσο άδικο είναι και για τον αγοραστή Sent from my XT1032 using TapatalkAνοιξα Σημερα νωριτερα το case και σχεδον αμεσως μεσα σε λιγοτερο απο 1 ωρα το ebay εγραψε Customer Support comments:We received tracking information from the seller that shows the item was delivered to your address.Final decision:A refund won't be issued for this case.
venex58 Ιούνιος 5, 2014 #13 Ιούνιος 5, 2014 Παιδιά οι Κινέζοι δεν στέλνουν δέματα συστημένα, για οικονομικούς λόγους.Ο ταχυδρόμος έχει την υποχρέωση να το αφήσει στην οικοδομή που λες, χωρίς καν να χτυπήσει κουδούνι.Αν έχει πόρτα και δεν χωράει απο κάτω το αφήνει έξω από την πόρτα.Από εκεί και έπειτα το ποιός θα το δει και ίσως το πάρει (κλέψει),είναι άλλη υπόθεση.Σε αυτές τις μεταφορές των κινέζων τα πράγματα διστυχώς έτσι είναι.Εχω λάβει δεκάδες τέτοια μικρά δέματα μέσα σε κίτρινα φακελάκια, (μικρά-μεγάλα)από κίνα.Ολα τα αφήνει έξω από την πόρτα,μιας και δεν χωράνε να περάσουν κάτω από την πόρτα.Και ο θεός βοηθός στο ποιος θα περάσει,τα δει, και τα πάρει.Δυστυχώς άρχισε να συνηθίζεις την ιδέα ότι έχασες τα λεφτά σου.
evolution Ιούνιος 5, 2014 Author #14 Ιούνιος 5, 2014 Παιδιά οι Κινέζοι δεν στέλνουν δέματα συστημένα, για οικονομικούς λόγους.Ο ταχυδρόμος έχει την υποχρέωση να το αφήσει στην οικοδομή που λες, χωρίς καν να χτυπήσει κουδούνι.Αν έχει πόρτα και δεν χωράει απο κάτω το αφήνει έξω από την πόρτα.Από εκεί και έπειτα το ποιός θα το δει και ίσως το πάρει (κλέψει),είναι άλλη υπόθεση.Σε αυτές τις μεταφορές των κινέζων τα πράγματα διστυχώς έτσι είναι.Εχω λάβει δεκάδες τέτοια μικρά δέματα μέσα σε κίτρινα φακελάκια, (μικρά-μεγάλα)από κίνα.Ολα τα αφήνει έξω από την πόρτα,μιας και δεν χωράνε να περάσουν κάτω από την πόρτα.Και ο θεός βοηθός στο ποιος θα περάσει,τα δει, και τα πάρει.Δυστυχώς άρχισε να συνηθίζεις την ιδέα ότι έχασες τα λεφτά σου.Πρωτη φορα ακουω για μη συστημενο πακετο φακελο η οτιδηποτε μπορει να ειναι με tracking number
djkostas Ιούνιος 5, 2014 #15 Ιούνιος 5, 2014 Aνοιξα Σημερα νωριτερα το case και σχεδον αμεσως μεσα σε λιγοτερο απο 1 ωρα το ebay εγραψεΛογικότατο!Από την στιγμή που στο έστειλε με tracking και φαίνεται ξεκάθαρα ότι παραδόθηκε το πρόβλημα σου είναι με τα ΕΛΤΑ και όχι με τον πωλητή ή το Ebay.Άρα η συνέχεια στο τοπικό σου ταχυδρομικό κατάστημα, όπου και ζητάς εξηγήσεις!
venex58 Ιούνιος 5, 2014 #16 Ιούνιος 5, 2014 Πρωτη φορα ακουω για μη συστημενο πακετο φακελο η οτιδηποτε μπορει να ειναι με tracking numberΜπορείς να μου πεις τι έξοδα αποστολής πλήρωσες για να έρθει από Κίνα??Μάλλον δωρεάν έξοδα αποστολής ήταν.
evolution Ιούνιος 5, 2014 Author #17 Ιούνιος 5, 2014 Μπορείς να μου πεις τι έξοδα αποστολής πλήρωσες για να έρθει από Κίνα??Μάλλον δωρεάν έξοδα αποστολής ήταν.Κοντα στις 10 λιρες
venex58 Ιούνιος 5, 2014 #18 Ιούνιος 5, 2014 Κοντα στις 10 λιρεςΔηλαδή θες να πεις ότι πλήρωσες μεταφορικά μόνο 10 λίρες για ένα καπάκι που το κόστος του δεν ξεπερνάει τις 5 ???και το καπακι ποσο εκανε!!μπορεις να μου βαλεις το λινκ του σαιτ της αγορας να δω ποσα μεταφορικα σου χρεωσανε??
evolution Ιούνιος 5, 2014 Author #19 Ιούνιος 5, 2014 Δηλαδή θες να πεις ότι πλήρωσες μεταφορικά μόνο 10 λίρες για ένα καπάκι που το κόστος του δεν ξεπερνάει τις 5 ???και το καπακι ποσο εκανε!!Το τζαμπι μονο του nexus 4 να παρω οχι ολο το πισω κοματι εχει 10-15 λιρες ολο το καπακι 1 μηνα πριν που κοιτουσα η καλυτερη τιμη που βρηκα ηταν ~25 λιρες για μαυρο και γυρω στις 30 για ασπρο Τωρα βλεπω οτι οι τιμες πεσαν ελαφρα Original Back Battery Cover Rear Glass Door Housing Repair for LG Nexus 4 New | eBayHousing Battery Back Cover Case Glass For LG E960 Google Nexus 4 Mako | eBayEDIThttp://www.ebay.co.uk/itm/Original-Back-Battery-Cover-Rear-Glass-Door-Housing-Repair-for-LG-Nexus-4-New-/251355303328?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item3a85f18da0http://www.ebay.co.uk/itm/360896501376?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649Στο Checkout ειχε τουλαχιστον επιλογη για express shipping me swiss post (που οσες φορες πηρα μεσα σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα ειχα τα πραγματα στα χερια μου)
venex58 Ιούνιος 5, 2014 #20 Ιούνιος 5, 2014 Στην περιπτωση σου το πολυ που θα πληρωνες μεταφορικα ειναι 3.99 αν το επερνες απο Αγγλια.Σε αυτην την τιμη δεν μπορεις να το παρεις συστημενο ωστε να μην χαθει.Αν θες συστημενη αποστολη θα πληρωνες και παραπανω εξοδα και θα εκανε και παραπανω μερες να το παρεις.Στο ενα ομως που εστειλες και οπως λες οτι ειναι απο κινα τα μεταφορικα ειναι δωρεαν.Αρα καταλυγουμε στο οτι με δωρεαν μεταφορικα δεν γινετε συστημενο.Δευτερον αν δεν ηταν σε φακελο και με αυτον τον τροπο αποστολης απο Χονκ κονγκ θα πληρωνες τελωνειοhttp://prntscr.com/3pxtif
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.