Jump to content

Αγιε μου Βασιλη αυτον τον χρονο θα ηθελα..

paschalia

Recommended Posts

Αγιε Βασιλη θελω να κανεις ο/c στον υπολογιστη που θα χω μετα τα χριστουγεννα... κ οκ αν ειναι να βοηθησει και κανας ταρανδος no problem..!:woot: :woot:

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Δε θέλω τίποτα, μόνο να μου μαζέψει ο saint bill το σπίτι. Από μένα δε περιμένω προκοπή.

Eγω θα ηθελα να πεισει την κοπελα που αγαπω να δεχτει να με παντρευτει!!!!!

Οχι οτι τον χρειαζομαι(Αγιο-Βασιλη)αλλα μονο αυτο θα ηθελα.:daisy: :daisy:

Να έρθει επιτέλους αυτός ο υδραυλικός να φτιάξει τα καλοριφέρ γιατί δεν το βλέπω να την βγάζω αυτό το χειμώνα....

Εγω παλι ειμαι πιο πεζος!!Θελω να απολυθω απο στρατο(λημνο) και θελω και ενα πτυχιακι απο χανια!Ολα τα αλλα βρισκονται ..............................του χρονου!

Υγεία πάνω απόλα,

fx55

nforce 4 mobo

2*512 OCZ PC4400

6800GT

2*Raptor 74GB

1 Maxtor 250GB 16mb cache

Lian Li V2000.

Νομίζω αρκούν αυτά.

Εγώ εκτώς από υγεία (που έχω μπόλικη) και να γυρίσει να με κοιτάξει αυτή η κοπελιά που κοιτάω 2 χρόνια τώρα (που δεν πρόκειται δηλαδή, αλλά λέμε) θα ήθελα:

1. Μια κάρτα ήχου Terratec PHASE 88 (μπας και κάνουμε καμιά ηχογράφηση)

2. Ένα μείκτη YAMAHA.

3. Μια TFT EIZO L557

4. Ένα ζευγάρι μνήμες 2Χ512 (ή και 256) γιατί κοντεύω να πετάξω τις δικές μου

5. Δε νομίζω να ξέχασα τίποτα...

6. Αντί για όλα αυτά βέβαια θα προτιμούσα να με κοιτάξει η ανωτέρω κοπελιά... ;)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εγώ εκτώς από υγεία (που έχω μπόλικη) και να γυρίσει να με κοιτάξει αυτή η κοπελιά που κοιτάω 2 χρόνια τώρα (που δεν πρόκειται δηλαδή, αλλά λέμε) θα ήθελα:

1. Μια κάρτα ήχου Terratec PHASE 88 (μπας και κάνουμε καμιά ηχογράφηση)

2. Ένα μείκτη YAMAHA.

3. Μια TFT EIZO L557

4. Ένα ζευγάρι μνήμες 2Χ512 (ή και 256) γιατί κοντεύω να πετάξω τις δικές μου

5. Δε νομίζω να ξέχασα τίποτα...

6. Αντί για όλα αυτά βέβαια θα προτιμούσα να με κοιτάξει η ανωτέρω κοπελιά... ;)

Εγώ πάλι θα προτιμούσα τα 1-5 διοτί το pc σου δε θα σε αφήσει πριν την αναβάθμιση η κοπέλα όμως είναι μεγάλα βάσανα ασε που σε 4-5 μήνες το πολύ θα βαρεθεί και θα αρχίσουν διάφορα.Τα έχω περάσει αυτά και μάλιστα μέσα στα χριστούγεννα.Για αυτό εγώ θα προτημήσω να περάσω τις γιορτές με τον πατέρα την μάνα μου και τους φίλους μου.

’γιο βασίλη βάλε το χεράκι σου να περάσω πάτρα φέτος!!Μόνο αυτό!

Δε θα με χαλούσε ότι και να έφερνε ο Αγιος Βασίλης αλλα άν είχα μια δουλεία θα του χαριζα όλα τα άλλα

Αρχική απάντηση από blkik

Δε θα με χαλούσε ότι και να έφερνε ο Αγιος Βασίλης αλλα άν είχα μια δουλεία θα του χαριζα όλα τα άλλα

σωστός

γιατι αυτό που πέρνεις με τον κόπο σου το Χαίρεσαι περισσότερο

Εχω την εντυπωση (αμυδρα) οτι αυτο που γραφεις ο αποπανω στην υπογραφη σου το ειχε πει καποιος αλλος...

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 12:55]

Εχω την εντυπωση (αμυδρα) οτι αυτο που γραφεις ο αποπανω στην υπογραφη σου το ειχε πει καποιος αλλος...

Εν οίδα ότι ουδεν οίδα

ταδε έφη Σωκράτης ο αρχαιος ημών

Eσυ πασχαλιο δεν μας ειπες τι γουσταρεις για τα Xmas?

για λεγε....για λεγε... μη ντρεπεσαι δεν μας ακουει κανεις... :devil:

Ε ?

Μααα ειπα..

Δεν με προσεχεις μελλοντικε συζυγε ,δεν με προσεχεις..

Αρχική απάντηση από paschalia [23-11-2004 15:07]

Apo υγεια σκαμε..,οποτε για δωρακι θα'θελα την περιουσια καποιου μεγιστανα.

Πολλα θελω ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.