kpetros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2014 ποτε μου δεν ασχολιθηκα με αυτην την μεθοδο εκτος απτα πρωιμα μου χρονια οπου ripαρα dvd απτο video club XD και τα εγραφα για να εχω "after" , αυτο πριν απο 7-8 χρονια . Ομως μου ζητηθηκε να γραψω 20 dvd με μερικα αρχεια video και μερικες εικονες , καποτε ειχα το Nero , πλεον δεν εχω ιδεα τι παιζει . Θελω κατι ΑΠΛΟ και ΓΡΗΓΟΡΟ , το οποιο να μην μου καταστρεψει κανα DVD . αμα εχει καποιος να προτινει προγραμματακι , θα το εκτιμουσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Ιούνιος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 CDBurnerXP και IMGBurn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 4, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 thank you mister αυτο το CDBurnerXP μου γυαλισε Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούνιος 4, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 Επίσης έχω να ασχοληθώ καιρό και αν κατάλαβα καλά σαν backup σου ζητήθηκε να τα γράψεις, κλασικά με το nero δεν μπορεί να κάνει την δουλειά του ή έχω χάσει επεισόδια? Αν χρειαστεί να κάνω κάτι μ'αυτό κάνω την δουλειά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 4, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 μπα , backup υπαρχουν οι εξωτερικοι δισκοι , αυτο που θελω να γραψω ειναι μια εκδηλωση απο νηπιαγωγειο για να παρουν ενα αντιγραφο ολες οι μαμαδες xD επιδη ομως εγω δεν εχω ουτε καν DVDwriter , θα το κανω στο λαπτοπ της ξαδελφης μου , οποτε ηθελα κατι απλο και γρηγορο , να τα γραψω και να το απεγκαταστησω . Το Nero αποσο το θυμαμε , καλο ηταν , αλλα στα κανε τσουρεκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούνιος 4, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 Αυτό ήθελα να σου προτείνω σε περίπτωση που ήταν backup. 20 dvd είναι πολλά πάνε αυτές οι εποχές :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούνιος 4, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 Δεν εχει αλλαξει και τιποτα στο Nero τοσα χρονια. Καποια στιγμή "πηρε κιλα" αλλα τα εχασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtheofilis Ιούνιος 5, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 CD Burner XP και από εμένα. Υπάρχει και μια δωρεάν εκδοχή του Nero, αλλά είναι registerware.Στάλθηκε από το GT-S5360 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 5, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 4 ωρες για 21 dvd.... 9 μιση λεπτα το ενα σχεδον , και ορισμενα τα κανε σε 15 . μιλαμε για σχεδον 2GB . πονεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιούνιος 5, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 πέτρο πρόσεχε, αν θες να τα γράψεις και να παιζουν σε dvd player που έχουν οι μεγάλοι και οι παλιοι(και οχι media player) νομίζω με τα παραπάνω προγράμματα δε θα παιζουν εκει.Δεν ειμαι σιγουρος αλλα εγώ σε περιπτωση που το δισκακι(βιντεο-ταινιες) θα παει σε dvd player, συνηστω convertxtdvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούνιος 5, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 4 ωρες για 21 dvd.... 9 μιση λεπτα το ενα σχεδον , και ορισμενα τα κανε σε 15 . μιλαμε για σχεδον 2GB . πονεσεΝα υποθεσω τα εγραψες σε 8x? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 5, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 Να υποθεσω τα εγραψες σε 8x?λιγο ε? τα dvd ελεγαν χ16 , αλλα το προγραμμα δεν με αφηνε να βαλω πανω απο χ8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούνιος 5, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 Βασικα είναι οριο του recorder, χαμηλοστροφο, αναμενομενο για laptop.Δε μπορουσες να κανεις κατι καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.