Jump to content

προγραμμα για εγραφη DVD

kpetros

Recommended Posts

ποτε μου δεν ασχολιθηκα με αυτην την μεθοδο εκτος απτα πρωιμα μου χρονια οπου ripαρα dvd απτο video club XD και τα εγραφα για να εχω "after" , αυτο πριν απο 7-8 χρονια .

Ομως μου ζητηθηκε να γραψω 20 dvd με μερικα αρχεια video και μερικες εικονες , καποτε ειχα το Nero , πλεον δεν εχω ιδεα τι παιζει . Θελω κατι ΑΠΛΟ και ΓΡΗΓΟΡΟ , το οποιο να μην μου καταστρεψει κανα DVD .

αμα εχει καποιος να προτινει προγραμματακι , θα το εκτιμουσα :D

Επίσης έχω να ασχοληθώ καιρό και αν κατάλαβα καλά σαν backup σου ζητήθηκε να τα γράψεις, κλασικά με το nero δεν μπορεί να

κάνει την δουλειά του ή έχω χάσει επεισόδια? Αν χρειαστεί να κάνω κάτι μ'αυτό κάνω την δουλειά μου.

μπα , backup υπαρχουν οι εξωτερικοι δισκοι , αυτο που θελω να γραψω ειναι μια εκδηλωση απο νηπιαγωγειο για να παρουν ενα αντιγραφο ολες οι μαμαδες xD

επιδη ομως εγω δεν εχω ουτε καν DVDwriter , θα το κανω στο λαπτοπ της ξαδελφης μου , οποτε ηθελα κατι απλο και γρηγορο , να τα γραψω και να το απεγκαταστησω . Το Nero αποσο το θυμαμε , καλο ηταν , αλλα στα κανε τσουρεκια

πέτρο πρόσεχε, αν θες να τα γράψεις και να παιζουν σε dvd player που έχουν οι μεγάλοι και οι παλιοι(και οχι media player) νομίζω με τα παραπάνω προγράμματα δε θα παιζουν εκει.Δεν ειμαι σιγουρος αλλα εγώ σε περιπτωση που το δισκακι(βιντεο-ταινιες) θα παει σε dvd player, συνηστω convertxtdvd

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.