serpico75 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2014 Καλησπέρα.Ψάχνω γιά downloading κάποιο πρόγραμμα εκκαθάρισης φόρου. Απ' ό,τι έχω ακούσει, υπάρχουν κάποια sites που τους δίνεις στοιχεία, και σου κάνουν online την εκκαθάριση. Δεν ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο. Ήθελα να κάνω download κάποιο πρόγραμμα.υ.γ.1 Ξέρω ότι βάζουν ανά διαστήματα καί εφημερίδες. Αλλά να ενημερώσω ότι βιάζομαι πολύ. Γιά να καταλάβετε, αν είναι δυνατόν απόψε να έχω την πληροφορία-πρόγραμμα.υ.γ.2 δεκτά, φυσικά, και περισσότερα από ένα sites/προγράμματα !Ευχαριστώ για το χρόνο σας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούνιος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 Καλησπέρα.Ψάχνω γιά downloading κάποιο πρόγραμμα εκκαθάρισης φόρου. Απ' ό,τι έχω ακούσει, υπάρχουν κάποια sites που τους δίνεις στοιχεία, και σου κάνουν online την εκκαθάριση. Δεν ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο. Ήθελα να κάνω download κάποιο πρόγραμμα.υ.γ.1 Ξέρω ότι βάζουν ανά διαστήματα καί εφημερίδες. Αλλά να ενημερώσω ότι βιάζομαι πολύ. Γιά να καταλάβετε, αν είναι δυνατόν απόψε να έχω την πληροφορία-πρόγραμμα.υ.γ.2 δεκτά, φυσικά, και περισσότερα από ένα sites/προγράμματα !Ευχαριστώ για το χρόνο σας !εχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιούνιος 6, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 μπορείς να στείλεις και σε μένα το πμ?Αν ήθελες να το ποστάρεις και εδώ πιστεύω θα βοηθούσες αρκετό κόσμο (τουλάχιστον αυτούς που δεν πάνε σε λογιστή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούνιος 6, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 μπορείς να στείλεις και σε μένα το πμ?Αν ήθελες να το ποστάρεις και εδώ πιστεύω θα βοηθούσες αρκετό κόσμο (τουλάχιστον αυτούς που δεν πάνε σε λογιστή)link για κατέβασμα: https://www.dropbox.com/sh/jjtfazqr8tx2eg0/AADHuPXND_SMDrtHzZqbEz9-a/Foros2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 6, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Μου λεει θελει νεα εκδοση , αλαλ δεν μπορει να κανει connect με τον σερβερ .Επισης υπαρχουν μεσα και οδηγιες χρησης ? Το μοναδικο πραμα που εχω να δηλωσω ειναι ενα μηχανακι και 0 εργασια , μπας και γλυτωσω τα κερατιακα των λογιστων Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούνιος 6, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Μου λεει θελει νεα εκδοση , αλαλ δεν μπορει να κανει connect με τον σερβερ .Επισης υπαρχουν μεσα και οδηγιες χρησης ? Το μοναδικο πραμα που εχω να δηλωσω ειναι ενα μηχανακι και 0 εργασια , μπας και γλυτωσω τα κερατιακα των λογιστωνεγω που το εκανα εγκατάσταση μου έκανε κανονικά ανβάθμιση,οδηγίες δεν έχει τις εχω στα συννημέναFOROLOG_ODIGOS_2014.part1.rarFOROLOG_ODIGOS_2014.part2.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.