Jump to content

Ψυκτρα επεξεργαστη

ssns

Recommended Posts

Λοιπον δεν εχω κανει ακομα την αγορα.Στο ψαξιμο βρηκα και την BE QUIET! SHADOW ROCK SLIM - στα 40ευρο.Υπαρχει διαφορα με την 212 σε επιδοσεις?Απο το κοψιμο της rock slim εχω την αισθηση οτι δεν θα μου ακυρωσει την 1 απο τις 4 slot ram οπως θα μου εκανε η 212 με τον ανεμιστηρα της

[MENTION=12655]TopCLR[/MENTION] [MENTION=31462]pnick[/MENTION] [MENTION=20059]chrkon[/MENTION]

http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/noctua-nh-d15-o-aksios-diadoxos-134917.html?garpg=6#content_start

Αν είναι ειδική slim έκδοση της Shadow Rock, δεν πρέπει να είναι και πολύ καλή για τα λεφτά της. Δες και το συγκεντρωτικό γράφημα των παιδιών εδώ στο Lab.

http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/noctua-nh-d15-o-aksios-diadoxos-134917.html?garpg=6#content_start

Αν είναι ειδική slim έκδοση της Shadow Rock, δεν πρέπει να είναι και πολύ καλή για τα λεφτά της. Δες και το συγκεντρωτικό γράφημα των παιδιών εδώ στο Lab.

το ειδα μολις.Ενταξει και 50αρια να χτυπαω τωρα με τις ζεστες πιστευω ειναι καλα.αυτο που με απασχολει ειναι ο θορυβος γιατι η στοκ κανει σαν κομπρεσερ με ανοικτο το bf3 και κλειστη πορτα δωματιου.Για αυτο εβαλα και την υδροψυξη σαν μια αλλη λυση

Την έχω σε σύστημα που βλέπω ταινίες στην tv, σε i3-4330 στο standard mode ~750rpm

η θερμοκρασία σε idle 30, όταν το χρησιμοποιώ 43-45C, είναι αθόρυβη .

Για το ύψος που ρωτάς στην σελίδα του κατασκευαστή λέει max 15,8cm ύψος

http://www.silentpcreview.com/article1384-page6.html

post-29341-1416078515,7566_thumb.png

Την έχω σε σύστημα που βλέπω ταινίες στην tv, σε i3-4330 στο standard mode ~750rpm

η θερμοκρασία σε idle 30, όταν το χρησιμοποιώ 43-45C, είναι αθόρυβη .

Για το ύψος που ρωτάς στην σελίδα του κατασκευαστή λέει max 15,8cm ύψος

be quiet! Shadow Rock Slim CPU Cooler | silentpcreview.com

Και η 212 που κοιταω γραφει 15,9 εκατοστα.οποτε παιζει να ειμαι οριακα?μηπως να κοιταξω την επιλογη υδροψυξης?

Για την υδρόψυξη δεν μπορώ να σου πω κάτι, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.

Κοίτα κι αυτήν εδώ που σου προτάθηκε σε προηγούμενο post

Thermalright TRUE Spirit 120M (BW) Rev.A | Skroutz.gr

Ultimate CPU Cooling Solutions! Thermalright

Το κουτί σου λέει για ύψος 158mm

Height limit for CPU coolers ( Without side fan ) 158mm

H Shandow rock slim έχει ύψος 161 mm.

Οπότε δεν θα μπορείς να βάλεις το πλαινό καπάκι του κουτιού σου. Από τα review (και την foto του idonthave) φαίνεται να μην καλύπτει τις μνήμες.

Αν και μπορείς να βρείς αερόψυκτρες που θα σου κάνουν (σαν αυτή που σου πρότεινα) η υδρόψυξη δεν έχει 30~35€ που έθεσες ως budget. Αν πας σε έτοιμη λύση (η custom θέλει τριψήφια €) πρόσεξε αν θα μπορείς να τοποθετήσεις το ψυγείο στο κουτί σου.

Το κουτί σου λέει για ύψος 158mm

H Shandow rock slim έχει ύψος 161 mm.

Οπότε δεν θα μπορείς να βάλεις το πλαινό καπάκι του κουτιού σου. Από τα review (και την foto του idonthave) φαίνεται να μην καλύπτει τις μνήμες.

Αν και μπορείς να βρείς αερόψυκτρες που θα σου κάνουν (σαν αυτή που σου πρότεινα) η υδρόψυξη δεν έχει 30~35€ που έθεσες ως budget. Αν πας σε έτοιμη λύση (η custom θέλει τριψήφια €) πρόσεξε αν θα μπορείς να τοποθετήσεις το ψυγείο στο κουτί σου.

custom δεν βαζω.αν παω θα παω σε ετοιμη λυση υδροψυξης.Παρολα αυτα η διαφορα αναμεσα σε 212 και rock slim ειναι στα 8ευρο και κοντα στα 13 η διαφορα για την υδροψυξη.Ειναι δυσκολη επιλογη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.