sakinor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2014 Φιλαρακι μου,ψαχνει για keyboard για χαλαρο gaming(LOL,WOW)και typing,καλο θα ειναι να ειναι και backlightεχει budjet τα 20 ευρω και το εχει βρει μεταχειρισμενο στα 20.αξιζει τα λεφτα?μηπως μπορει να βρει κατι καλυτερο?\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιούνιος 3, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2014 [MENTION=28685]sakinor[/MENTION]Με 20 ευρω, επωνυμο keyboard και με backlight δυσκολα νομιζωΤο αν αξιζει εχει να κανει με την κατασταση του πληκτρολογιου κυριωςΣε αυτα τα λεφτα σε αγγελιες παιζουν και διαφορα logitech, μεταχειρισμενα φυσικαΕιναι και ενα θεμα αν τον βολευει στη χρησηΕμενα για παραδειγμα το Logitech g105 δεν με βολεψε (δεν μου αρεσε η αισθηση των πληκτρων οταν εγραφα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 3, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2014 12 πληκτρα anti-ghosting, περισσότερα απο του Χ6. Ρίχνεις μούτζα με τα χέρια και περισσεύουν και 2 κουμπιά για τα δάχτυλα των ποδιών. Το έχω, δεν εχει κολλήσει ποτέ και πουθενά. Αν είναι σε καλή κατάσταση, το παίρνεις. nough said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Ιούνιος 3, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2014 Με κλειστά μάτια. 45 ευρώ είχε τελευταία τιμή πριν σταματήσει να πωλείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 3, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2014 17+ έχει τελικά. Οπότε μουτζώνεις και με τις πατούσες άνετα.The SideWinder X4 keyboard can simultaneously report:Any combination of up to 17 Alphanumeric and Navigation keys,+ Any combination of the 7 Modifier keys,+ One Media Control Key ,+ One SideWinder Gaming Macro key. Microsoft Applied Sciences Group Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 3, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2014 τελικα το κλεισαμεthx Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 3, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2014 καποτε πηρα το x6 20 ευρω new απο crazy sundays και ναι αξιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 4, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 καποτε πηρα το x6 20 ευρω new απο crazy sundays και ναι αξιζει23 νομίζω. Eίχα πάρει και γω ένα και χτυπούσα το κεφάλι μου που δεν είχα πάρει και δεύτερο.Είχε γράψειιιιιιιιιιι μπόλικα το άτιμο. Πλέον το έχω στο δεύτερο pc και συνεχίζει ακάθεκτο και ας έχουν ξεβάψει μερικά γράμματα. Money well spent :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel1416003174 Ιούνιος 4, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 23 νομίζω. Eίχα πάρει και γω ένα και χτυπούσα το κεφάλι μου που δεν είχα πάρει και δεύτερο.Είχε γράψειιιιιιιιιιι μπόλικα το άτιμο. Πλέον το έχω στο δεύτερο pc και συνεχίζει ακάθεκτο και ας έχουν ξεβάψει μερικά γράμματα. Money well spent :banging:Επιβεβαιώνω,το έχω κοντά 2 χρόνια και μόλις άρχισαν να ξεβάφουν κάποια κουμπιά χωρίς μάλιστα να προκαλούν έντονο πρόβλημα.Έχουν περάσει αρκετά backlight πληκτρολόγια από τα χέρια μου και είναι μακράν το πιο ανθεκτικό και στο λέει άνθρωπας που κατά καιρούς τα λιώνανε γυναίκες(έταιρο ήμισυ,ξαδέρφες) με κάτι νυχάρες από τίγρη και όλα τα έφτυναν στους πρώτους 6 μήνες.Το Χ4 απλά δεν νιώθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.