Jump to content

αξιζει το sidewinder X4

sakinor

Recommended Posts

Φιλαρακι μου,ψαχνει για keyboard για χαλαρο gaming(LOL,WOW)και typing,καλο θα ειναι να ειναι και backlight

εχει budjet τα 20 ευρω και το εχει βρει μεταχειρισμενο στα 20.

αξιζει τα λεφτα?μηπως μπορει να βρει κατι καλυτερο?\

[MENTION=28685]sakinor[/MENTION]

Με 20 ευρω, επωνυμο keyboard και με backlight δυσκολα νομιζω

Το αν αξιζει εχει να κανει με την κατασταση του πληκτρολογιου κυριως

Σε αυτα τα λεφτα σε αγγελιες παιζουν και διαφορα logitech, μεταχειρισμενα φυσικα

Ειναι και ενα θεμα αν τον βολευει στη χρηση

Εμενα για παραδειγμα το Logitech g105 δεν με βολεψε (δεν μου αρεσε η αισθηση των πληκτρων οταν εγραφα)

12 πληκτρα anti-ghosting, περισσότερα απο του Χ6. Ρίχνεις μούτζα με τα χέρια και περισσεύουν και 2 κουμπιά για τα δάχτυλα των ποδιών.

Το έχω, δεν εχει κολλήσει ποτέ και πουθενά. Αν είναι σε καλή κατάσταση, το παίρνεις. nough said.

17+ έχει τελικά. Οπότε μουτζώνεις και με τις πατούσες άνετα.

The SideWinder X4 keyboard can simultaneously report:

Any combination of up to 17 Alphanumeric and Navigation keys,

+ Any combination of the 7 Modifier keys,

+ One Media Control Key ,

+ One SideWinder Gaming Macro key.

Microsoft Applied Sciences Group

καποτε πηρα το x6 20 ευρω new απο crazy sundays και ναι αξιζει

23 νομίζω. Eίχα πάρει και γω ένα και χτυπούσα το κεφάλι μου που δεν είχα πάρει και δεύτερο.

Είχε γράψειιιιιιιιιιι μπόλικα το άτιμο. Πλέον το έχω στο δεύτερο pc και συνεχίζει ακάθεκτο και ας έχουν ξεβάψει μερικά γράμματα. Money well spent :banging:

23 νομίζω. Eίχα πάρει και γω ένα και χτυπούσα το κεφάλι μου που δεν είχα πάρει και δεύτερο.

Είχε γράψειιιιιιιιιιι μπόλικα το άτιμο. Πλέον το έχω στο δεύτερο pc και συνεχίζει ακάθεκτο και ας έχουν ξεβάψει μερικά γράμματα. Money well spent :banging:

Επιβεβαιώνω,το έχω κοντά 2 χρόνια και μόλις άρχισαν να ξεβάφουν κάποια κουμπιά χωρίς μάλιστα να προκαλούν έντονο πρόβλημα.Έχουν περάσει αρκετά backlight πληκτρολόγια από τα χέρια μου και είναι μακράν το πιο ανθεκτικό και στο λέει άνθρωπας που κατά καιρούς τα λιώνανε γυναίκες(έταιρο ήμισυ,ξαδέρφες) με κάτι νυχάρες από τίγρη και όλα τα έφτυναν στους πρώτους 6 μήνες.Το Χ4 απλά δεν νιώθει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.