Jump to content

Μετά το upgrade σε win 8.1 το χάος

xtrmsnpr

Recommended Posts

ην προηγούμενη βδομάδα αναγκάστηκα να αναβαθμίσω τα windows μου από 8 σε 8.1 λόγω ότι η ati δεν θα ξαναβγάλει drivers για windows 8.Και αυτό έγινε γιατί ήθελα να παίξω το watchdogs και χρειαζόμουν του 14.6.. Με τα windows 8(original) δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.Η ικασία μου είναι ότι λόγω του update που τα πέρασε από πάνω,άλλαξε τα φώτα στον υπολογιστή..

i5 2500k

8gb ram

6870 2gb

sata3 WD 750gb

Και τώρα στο πρόβλημα.Για αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το WD,όμως πλέον μετά το titanfall και το diablo3 να παρουσιάζουν τα ίδια προβλήματα,κατέληξα ότι έχω πρόβλγμα με τον υπολογιστή.

Μετά από λίγο που παίζω και έχω οκ fps στο watchdogs 50, titanfall 60 και d3 100,αυτά τα fps χάνοντε..στο wd πάει 0-3 και lagαρει ο ήχος..Στο titanfall πέφτω στα 20 όπως και στο d3 όπου εκεί ανεβοκατεβένουν σα τρελά..Αρχίζει σε ακαθόριστο χρόνο..

Μόνο στο arma 3 πήγε καλά χωρίς τέτοια προβλήματα και στο f1 2013..

Από θερμοκρασίες είμαι μια χαρά δεν χτυπάω ούτε καν 70c ούτε σε cpu,ούτε σε vga.Στο watchdogs να πιάσω 70-75..Οπότε αποκλείω το θέμα,θερμοκρασίας.

Πρόλαβα και άνοιξα τα resources την ώρα που το έκλεισα τώρα το d3 και έβγαλα printscreens δεν ξέρω αν βοηθάνε..Αλλά ο δίσκος δείχνει 100% όταν δεν έτρεχε και τίποτα..

disk_zps5eb59700.jpg~original

Επι 2 μέρες έκανα defragment με τον defraggler γιατί έλεγα θα έφταιγε αυτό,είχα να κάνω κάνα μήνα.Τίποτα όμως.

Βλέπω ότι ο σκληρός από μόνος του χτυπάει 100% χωρίς να κάνω κάτι στον υπολογιστή

10λεπτά μετά που χω βγει από το παιχνίδι και γραφω αυτό εδώ το κείμενο.

disk2_zps89c54544.jpg~original

και όχι τίποτα,μετά που γίνεται αυτό,δεν νοιώθει και πολύ ο υπολογιστή,εναλλαγή προγραμμάτων να κάνω,ο σκληρός κάνει ντούμπες για να μου το εμφανίσει..

Το hdsentinel τον δείχνει πράσινο χωρίς κάποιο πρόβλημα..

Που είναι το πρόβλημα;

Ο δισκος δουλευει μετα το κλεισιμο του παιχνιδιου αφου σβηνει το pagefile. Αλλα οχι 10 λεπτα μετα.

και όμως,αυτός εδώ δεν λέει να ηρεμήσει..

Atiman Unistaller και ξανά εγκατάσταση τους drivers δοκίμασες?

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/atiman-catalyst-uninstaller-software-78824-42.html

ναι ναι,το πρώτο που έκανα..Μόλις έβαλα τα win8.1 πέρασα τους 14.6,είχα το πρόβλημα..Τους έβγαλα,έβαλα πάλι τους 14.4,ξανά πρόβλημα..Οπότε μου πρότειναν να περάσω πάνω από τους 14.4 τους 14.6 και έτσι το έχω τώρα.

(χρησιμοποιώ yourunistaller και driver sweeper και έτρεξα και της ati τον remover)

--

Βρήκα και απενεργοποίησα από τα services το Superfetch και το storage service..Έτρεξα CHKDSK προχτές το βράδυ και ανασυγκρότηση με τον defraggler .

Και τα ξημερώματα που έβαλα να παίξω,έπαιξα για 3.5ώρες σερί χωρίς να παρουσιάσει το πρόβλημα.

Να το διόρθωσα;

Είναι φυσιολογικό;Θα μπω και τώρα να το δοκιμάσω,να σας πω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.