sakinor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2014 ψαχνω mousepad με σκληρη επιφανεια οχι υφασματινη οπως το razer sphex απλως κατι πιο οικονομικο thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 1, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 anyway το sphex αξιζει τα 15 ευρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 1, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 razer sphex καλό είναι. Το έχω στον φορητό. μεταξύ οθόνης-πληκτρολογίου όταν είναι κλειστό και σαν προστατευτικό. Για laptop κοιτάς; Αν είσαι σε desktop μάλλον σε κάτι άλλο θα πήγαινα.Παραδόξως αν έχεις desktop και laser mouse αυτό είναι καλούτσικοTurbo-X Mousepad Gaming - Mousepads - plaisio.grκαι το λέω αυτό γιατί αποφεύγω το Π όπως ο δι@λος το λιβάνι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 1, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 οχι φιλε μου για desktop κοιταζω@vagskτα mouse μου ειναι οπτικα&laser οπως steelseries kinzu,sidewinder,logi anywhere/.να σου πω την αληθεια για τα 2-3 ευρω παραπανω καλυτερα να παρω το razerκατω απο 10 ευρω παιζει τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 1, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 Εγώ εξετάζω το Steelseries 4HD αλλά ξεφεύγει από το budget σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 1, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 3M MS200PS Optical Mousing Surface MP200PS with Repositionable - Mouse Pads | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 1, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 οχι φιλε μου για desktop κοιταζω@vagskτα mouse μου ειναι οπτικα&laser οπως steelseries kinzu,sidewinder,logi anywhere/.να σου πω την αληθεια για τα 2-3 ευρω παραπανω καλυτερα να παρω το razerκατω απο 10 ευρω παιζει τπτ?Το razer που αναφέρεις είναι για laptop. Για desktop κοιτας το goliathus αλλά βγαίνει παραπάνω νομίζω. Αυτό που πόσταρα από Π παραδόξως δουλέυει καλά με laser ποντίκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 2, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2014 Ειπε οτι ΔΕΝ θελει υφασματινο Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Ιούνιος 2, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2014 [MENTION=559]vagsk[/MENTION]Έχω το sphex στο desktop και είναι μια χαρά, νιώθεις ότι το ποντίκι γλυστράει πάνω του. To χρησιμοποιώ με g400 (παλιότερα με mx518) και το μόνο που θα ήθελα είναι να ήταν λίγο μεγαλύτερο σε διαστάσεις.Όταν το πρωτοείχα πάρει, μου πήρε λίγο καιρό να συνηθίσει το χέρι μου γιατί είναι αρκετά πιο χαμηλό από τα υφασμάτινα, αλλά μετά την περίοδο προσαρμογής κανένα θέμα.Δεν έχω δοκιμάσει όλα τα mousepads της αγοράς για να εκφέρω την πιο εμπεριστατωμένη άποψη, αλλά νομίζω ότι αξίζει την δοκιμή στα χρήματα που ζητάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Ιούνιος 2, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2014 Εχω ένα mousepad απο σκληρό πλαστικό διαστάσεων 300x200mm περίπου. Αν θέλεις ευχαρίστως να στο δώσω να κάνεις τη δουλειά σου (να στο χαρίσω εννοώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Ιούνιος 2, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2014 Exv to Sphex 10 μηνες σχεδον και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο σε καθε κατασταση...ειδικα σε gaming... αλλα δν ξερω για ποιο λογο εδω και 1 μηνα εχει εμφανισει 10-15 τρυπες πααααααρααα πολυ μικρες....δεν ενοχλουν αλλα ειναι ασχημο ...τωρα ισως φταει στο οτι ακουμπαει το ποδι του πληκτρολογιου και το τρυπαει...Επισης το εχω κολλησει και πανω στο γραφειο με αποτελεσμα να μην κουνιεται ποτε! τρομερο αξιζουν τα 15 ευρω πραγματικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
music Ιούνιος 2, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2014 Εγώ θα έδινα μια ευκαιρία σε αυτό, μου αρέσει το μέγεθος....NATEC NPG-0519 GENESIS M11 MAXI GAMING MOUSEPAD - ACCESSORIES - Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Ιούνιος 2, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2014 Έχουν κάτι ωραία pads οι δικηγόροι στα γραφεία τους, απλά ..τεράστια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.