Jump to content

Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν.....

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αμα πεινασουν ομως και η ωρα ειναι περασμενη τι γινεται????? :whistling

η ωρα ειναι 4κοντα..........φαγητο σπιτι δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.......ουτε ψωμι λεμε.......τα γνωστα ντιλιβερη εκλεισαν πριν 2 ωρες και εχω πεθανει της πεινας..........

καμια προταση για 24ωρο ντιλιβερι καλοδεχουμενη......:giveup: :help: :giveup:

πειναωωωωωωωωωω:drool:

σορυ για το καρα οφ τοπικ αλλα απο αλλου βοηθεια τετοια ωρα δεν υπαρχει........προσπαθησα ν το βαλω κατευθειαν και στην μαυρη τρυπα αλλα δεν τα καταφερα.......χαχαχαχαχχ:hehe:

ναι για παράδοση κατ' οίκον λίγο δύσκολο...αν έχεις κανα φούρνο κοντά στη γειτονιά που είναι ανοιχτός το βράδυ, συνήθως είναι μετά τις 10:30, για να ετοιμάσει ψωμί κλπ για την επόμενη, μην το σκέφτεσαι...ενα αλμυρό για να στανιάρεις και μετά τη λιχουδια και είσαι έτοιμος..

Ο "φουρνος της Γιαγιάς" εκεί διασταύρωση Δελφών/Μαρτίου (Θεσσαλονίκη) με είχε εξυπηρετήσει άριστα σε τέτοιες περιπτώσεις...κάτι κρουασαν με λιωμένη σοκολάτα, τυρόπιτες, καλαμποκίσιο ψωμι....πωπω τί με θύμισες...

(....ευτυχως φιλάω πάντα λίγη nutella για τέτοιες περιπτώσεις....με έκανες και πείνασα για...)

βιτσιοζο............φουρνος τετοια ωρα στα σεπολια ανοιχτος ειναι ενας......αλλα ποτε δεν πουλαει τετοια ωρα........εχω προσπαθησει και στο παρελθον οταν εκανα λαν παρτυ με κατι φιλαρακια και μας εκοψε η πεινα την ιδια ωρα περιπου.........α!!!!!και σταματα με τα κρουασαν και τις τυροπιτες....πειναω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

το λινκ σου ηταν τελειο μεχρι τι στιγμη που μου γραψε οτι θελει λιγες μερες μεχρι να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος μου και να μπορω να παραγγειλω......οντως για ωρες παραδοσης δεν γραφει.........

επομενη προταση πλιζζζζζζζζ

:o

Κουράγιο...δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω...δεν ξέρω απ' Αθήνα, ό,τι βρήκα απ' το νετ...

Αρχική απάντηση από paschalia

Τελικα καταφερες να βρεις να φας κατι ?

Mπα....θα ονειρευτηκε καρβελια στον υπνο του :p

το λινκ σου ηταν τελειο μεχρι τι στιγμη που μου γραψε οτι θελει λιγες μερες μεχρι να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος μου και να μπορω να παραγγειλω...

Το site της dominos pizza είναι απίστευτο! Έτσι την έπαθα κι εγώ το καλοκαίρι.

Πεινασμένος πάω να δω τον on-line κατάλογο, μου λέει κάνε πρώτα εγγραφή. Εντάξει, λέω, έτσι κι αλλιώς θα παραγγείλω, ας γραφτώ. Γράφομαι και μου λέει "θα σας στείλουμε την κάρτα μέλους με τον κωδικό πελάτη σε λίγες μέρες" whatever.gif Τελικά μπήκα στο http://www.pizzahut.gr και έκανα παραγγελία (η κάρτα μέλους της Dominos ήρθε ένα μήνα αργότερα!)...

Μια ερωτηση -απορια-poll

Ποια εταιρεια εχει την megalυτερη καθυστερηση σε οτιδηποτε που αφορα τον πελατη της ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.