Jump to content

Οι εικόνες του browser φαίνονται πιξελιασμένες

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν φταίει το ασύρματο ίντερνετ της vodafone ή η κάρτα γραφικών μου, αλλά με όποιον περιηγητή κι αν δοκίμασα να μπω στο ίντερνετ οι φωτογραφίες είναι αλλοιωμένες. Η εστίαση είναι στο κανονικό, αλλά ακόμη και δοκιμάζοντάς την σε μικρότερη μεγέθυνση, το πρόβλημα παραμένει. Μήπως πρέπει να ρυθμίσω την οθόνη;

post-4773-1416078465,1479_thumb.jpg

Αλλού η ανάλυση και η απεικόνιση είναι εντάξει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο οι παρακάτω εικόνα φαίνεται τόσο άσχημα από το TheLab. Στις Εικόνες μου είναι μια χαρά.

post-4773-1416078465,2494_thumb.jpg

Αν χρησιμοποιείς dongle της vodafone για να έχεις ίντερνετ στον υπολογιστή σου το πρόβλημα που αναφέρεις είναι κοινό.

Χαμηλώνει αυτόματα την ανάλυση για να φορτώνει πιο γρήγορα τις σελίδες.

Αν θες να δεις μία φωτογραφία καλύτερα και στην αρχική της ανάλυση, νομίζω ο συνδυασμός shift+R στην εμφανίζει κανονικά.

(επίσης και πάλι αν θυμάμαι καλά πηγαίνοντας το mouse επάνω στην εικόνα σου εμφανίζει τον συνδυασμό πλήκτρων που πρέπει να πατήσεις για να τη φορτώσει κανονικά)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.