fits79 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2014 Γιατι καθε φορα που προσπαθω να εγκαταστησω καποια προγραμματα π.χ. mozilla firefox 29.0.1 greek μου βγαζει το παρακατω μυνημα παρολο που ειμαι συνδεδεμενος με τον μοναδικο admin user του συγκεκρημενου υπολογιστη. Πως μπορω να απαλαγω απο αυτο το μυνημα καθε φορα που εγκαθιστώ ενα προγραμμα και οτι και να διαλεξω τελικα ΔΕΝ το εγκαθισταει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάϊος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Μήπως το PC είναι member ενός domain?Για πήγαινε στο pc name settings και ανέβασε ένα screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 30, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Οχι μονο του ειναι κατευθειαν συνδεδεμενο με ενα ρουτερ.Αλλα το κανει ακομα και αν δεν ειναι συνδεδεμενο πουθενα σε κανενα δικτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 30, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Αρχικά ο χρήστης σου δεν είναι Ο admin, απλά ανήκει στο group administrators.Δεύτερον, αυτό που πας να τρέξεις που βρίσκεται; Μήπως είχε γραφτεί από άλλο pc/εγκατάσταση σε κάποιο φάκελλο με δικαιώματα;Πήγαινε στο φάκελλο που είναι, κάνε δεξί κλικ > Properties > Security και βάλε screenshot με το tab Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 30, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 disable UAC μήπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 30, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 disable UAC μήπως; Αυτό σκέφτηκα αρχικά, αλλά το UAC βγάζει άλλο διάλογο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 30, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Αρχικά ο χρήστης σου δεν είναι Ο admin, απλά ανήκει στο group administrators.Δεύτερον, αυτό που πας να τρέξεις που βρίσκεται; Μήπως είχε γραφτεί από άλλο pc/εγκατάσταση σε κάποιο φάκελλο με δικαιώματα; Πήγαινε στο φάκελλο που είναι, κάνε δεξί κλικ > Properties > Security και βάλε screenshot με το tab Δεν ειμαι τοσο newbas ξερεις. ΕΙΝΑΙ Ο ADMIN του υπολογιστη οριστε και η αποδηξη και οχι το αρχειο μια χαρα στο δισκο του υπολογιστη ειναι σε ενα φακελο στο c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 30, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Αυτό σκέφτηκα αρχικά, αλλά το UAC βγάζει άλλο διάλογο: Το εχω ηδη κανει φιλτατε αυτο. Αλλα παρολα αυτα σε ΜΕΡΙΚΑ οχι ολα το κανει αυτο που εδειξα στο 1 μου ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit Μάϊος 30, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Πάνω στο αρχείο δεξί κλικ->properties->compatibility->Κάτω κάτω στο privilige level δες αν ειναι τσεκαρισμένο το run this program as an administratorΑν είναι τσεκαρισμένο βγάλτο.Δεν είναι ακριβώς του UAC το παράθυρο στο screenshot σου, αλλά το run as.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 30, 2014 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Δεν ειμαι τοσο newbas ξερεις.ΕΙΝΑΙ Ο ADMIN του υπολογιστη οριστε και η αποδηξη και οχι το αρχειο μια χαρα στο δισκο του υπολογιστη ειναι σε ενα φακελο στο c: Κανείς δε θέλει να σε προβάλει. Αν δε θέλεις βοήθεια, μπορείς απλά να μας το πεις. Αυτό ΔΕΝ αποδεικνύει τίποτα παραπάνω από αυτό που σου είπα. Είσαι μέλος του group των admins. Δεν είσαι ο user Administrator. Αυτός είναι κρυφός και από default, disabled. Άνοιξε το user Manager και θα το διαπιστώσεις. Κάνε μας τώρα κι ένα screenshot το Security info του φακέλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 30, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Πάνω στο αρχείο δεξί κλικ->properties->compatibility->Κάτω κάτω στο privilige level δες αν ειναι τσεκαρισμένο το run this program as an administratorΑν είναι τσεκαρισμένο βγάλτο.Δεν είναι ακριβώς του UAC το παράθυρο στο screenshot σου, αλλά το run as....Μα το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμένο pc εχει ενα και μονο acc και αυτο ειναι admin οποτε δεν αλλαζει κατι αυτο που λες.Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit Μάϊος 30, 2014 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Μα το θεμα ειναι οτι το συγκεκρημενο pc εχει ενα και μονο acc και αυτο ειναι admin οποτε δεν αλλαζει κατι αυτο που λες.Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.Ο user σου έχει password? ή μπαίνεις χωρίς password? Αν δεν έχει, δοκίμασε να βάλεις και βάζοντας τα credential να δεις αν παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 30, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Οχι δεν εχει αλλα δοκιμασα και αυτο που λες δεν αλλαξε κατι.Παιδια μην σας παιδεύω αλλο θα βρω τη λυση μονος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 30, 2014 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Με τον τρόπο που γράφεις εκεί θα κατέληγες αργά ή γρήγορα χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάϊος 30, 2014 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Οχι μονο του ειναι κατευθειαν συνδεδεμενο με ενα ρουτερ.Αλλα το κανει ακομα και αν δεν ειναι συνδεδεμενο πουθενα σε κανενα δικτυο.Δεν ρώτησα αν είσαι σε router ή όχι αλλά μήπως είναι joined σε domain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 30, 2014 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Mηπως σου εχει κανει καποιος αλλος φορματ στον υπολογιστη σου και στο εχει κανει ετσι για να μην σου εγκαθιστονται ιοι χωρις να το καταλαβαινεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 30, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Με τον τρόπο που γράφεις εκεί θα κατέληγες αργά ή γρήγορα χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω.Με ποιο τροπο γραφω δηλαδη?Με ρωτανε και απανταω τι αλλο μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 30, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Δεν ρώτησα αν είσαι σε router ή όχι αλλά μήπως είναι joined σε domain.Οχι δεν ειμαι joined σε κανενα domain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 30, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Mηπως σου εχει κανει καποιος αλλος φορματ στον υπολογιστη σου και στο εχει κανει ετσι για να μην σου εγκαθιστονται ιοι χωρις να το καταλαβαινεις;Οχι φιλτατε δεν μου εχει κανει κανεις φορματ το pc παρολο που δεν ειναι δικο μου το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 30, 2014 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Οχι φιλτατε δεν μου εχει κανει κανεις φορματ το pc παρολο που δεν ειναι δικο μου το pc.Για ρωτα φιλτατε το ατομο στο οποιο ανηκει ο υπολογιστης ποιος εκανε φορματ τελευταια φορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.