AlexanderK Ιούλιος 28, 2014 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 ενδιαφέρομαι και εγώ για το εν λόγω setup. μια ερώτηση. θα μπορέσω να παίξω με 2 οθόνες? μια vga και μια dvi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 28, 2014 Author #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Ναι δεν θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Αύγουστος 10, 2014 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2014 ενδιαφέρομαι και εγώ για το εν λόγω setup. μια ερώτηση. θα μπορέσω να παίξω με 2 οθόνες? μια vga και μια dvi?Σε εικόνα ναι σε ήχο όχι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 3, 2016 Author #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2016 On 6/13/2014 at 8:13 PM, yanni said: Αντίθετα στο 1080p H265 δεν διαπίστωσα κάποια ουσιαστική διαφορά. Πιθανόν υπήρξε κάποια βελτίωση, αλλά δυσκολεύτηκα εγώ να την προσέξω διότι δεν είχα ανάλογο αποτέλεσμα με την προηγούμενη περίπτωση. Και πάλι υπήρχαν κολλήματα στο playback. Ξεθάψιμο για ένα μικρό update σε αυτό. Δοκίμασα να παίξω την ίδια ταινία στην ίδια αρχική σκηνή που έχει ιδιαίτερα υψηλή πολυπλοκότητα και γρήγορη κίνηση σε OpenELEC και τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά μιας και η ταινία, σε αντίθεση με τα Windows, έπαιξε χωρίς κολλήματα. 1-2 πυρήνες ανέβηκαν πάνω από το 90-95% στιγμιαία, αλλά δεν είδα και τους 4 μαζί να χτυπάνε ταβάνι και να παραμένουν εκεί, όπως με τον Media Player Classic στα Win7. Χοντρικά θα έλεγα ένα 15-20% μικρότερο CPU utilization. Ευχάριστο αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts