Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2014 παιδια τον τελευταιο καιρό η οθόνη μου χωρίζει στη μέση το πάνελ και το μισό έχει αλλοιωμένα χρώματα ενώ το άλλο μισό παίζει μια χαρά . είναι δηλαδή σαν το αριστερό μέρος να είναι το αρνητικό του δεξιού (όπως στις φωτογραφίες). Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? την κάρτα γραφικών την κοίταξα και είναι μια χαρά.
Γεώργιος Ιούνιος 10, 2014 Author #2 Ιούνιος 10, 2014 κανείς παιδιά που να έχει συναντήσει τέτοιο πρόβλημα?
slalom Ιούνιος 10, 2014 #3 Ιούνιος 10, 2014 Έχεις εγγύηση? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Superior_Mind Ιούνιος 10, 2014 #5 Ιούνιος 10, 2014 άλλαξε καλώδιο δεδομένων για αρχή και κοίτα αν τα βύσματα στην οθόνη ή την κάρτα γραφικών έχουν χαλαρά pins μήπως τα ζόρισες καταλάθος.
Γεώργιος Ιούνιος 10, 2014 Author #6 Ιούνιος 10, 2014 δεν πρέπει να έχει πρόβλημα το καλώδιο. η οθόνη φταίει .
NoDsl Ιούνιος 10, 2014 #7 Ιούνιος 10, 2014 Αφού δεν φταίει καλώδιο δεν μένει κάτι άλλο από οθόνη. Αλλάζεις οθόνη.
Γεώργιος Ιούνιος 11, 2014 Author #8 Ιούνιος 11, 2014 εάν ήταν το καλώδιο θα μου έβγαζε νωρίτερα πρόβλημα, έτσι δεν είναι ?
NoDsl Ιούνιος 11, 2014 #9 Ιούνιος 11, 2014 εάν ήταν το καλώδιο θα μου έβγαζε νωρίτερα πρόβλημα, έτσι δεν είναι ?Δηλαδή;
Γεώργιος Ιούνιος 11, 2014 Author #10 Ιούνιος 11, 2014 εάν ήταν χαλασμένο το καλώδιο θα το έδειχνε νωρίτερα ή από την αρχή . δεν είναι τόσο λειτουργικό που να χαλάσει τώρα. Τι βλάβη μπορεί να σου βγάλει το καλώδιο?
pnick Ιούνιος 11, 2014 #11 Ιούνιος 11, 2014 παιδια τον τελευταιο καιρό η οθόνη μου χωρίζει στη μέση το πάνελ και το μισό έχει αλλοιωμένα χρώματα ενώ το άλλο μισό παίζει μια χαρά . είναι δηλαδή σαν το αριστερό μέρος να είναι το αρνητικό του δεξιού (όπως στις φωτογραφίες). Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? την κάρτα γραφικών την κοίταξα και είναι μια χαρά.Δοκίμασε και με άλλη κάρτα για να είσαι 100% σίγουρος. Ή καλύτερα ακόμα, βάλε την οθόνη σε άλλο pc, για να αποκλείσεις πρόβλημα και πιό μέσα, π.χ. μητρική κ.λπ. Αν δεν..., τότε αλλάζεις οθόνη όπως είπαν τα παιδιά. Από καλώδιο έτυχε και σε άλλα μέλη του forum πάντως. Δες το και αυτό. Μήπως έχεις κανέναν αντάπτορα πάνω;
Chosen Ιούνιος 11, 2014 #12 Ιούνιος 11, 2014 Δεν έχει και πολλά πράγματα να δοκιμάσεις: (1) σε άλλο PC, και (2) με άλλο καλώδιο.
Γεώργιος Ιούνιος 11, 2014 Author #13 Ιούνιος 11, 2014 [MENTION=31462]pnick[/MENTION] όχι δεν έχω αντάπτορα πάνω. Το καλώδιο τι πρόβλημα μπορεί να βγάλει?
felix Ιούνιος 12, 2014 #14 Ιούνιος 12, 2014 Το πρόβλημα που σου παρουσιάζει στη μισή οθόνη είναι της μορφής που φαίνεται στο video (solarize) ?[ame=http://www.youtube.com/watch?v=c-aXKCTiU6I]Samsung Solarized Distorted Picture after Main Mother Board Replacement TV Repair LNT5265 - YouTube[/ame]
Γεώργιος Ιούνιος 12, 2014 Author #16 Ιούνιος 12, 2014 LG 42" LCD (model 42LG5010) Screen Fault μοιαζει και λίγο με αυτό.
felix Ιούνιος 12, 2014 #18 Ιούνιος 12, 2014 ΟΚ, θα σου πώ τι συνάντησα και πώς το έφτιαξα και πράττεις αναλόγως διάθεσης/budget. Σε LG 245Wp φίλου, άρχισε να του κάνει κόλπα τέτοιου είδους, μέχρι που έγινε μόνιμο το solarize : Μετά από αρκετό ψάξιμο και αφού δεν απέδωσε ο έλεγχος του εσωτερικού για εμφανείς βλάβες και αφού το μάτι μου πέφτει στάνταρ πάνω στις μ@λακίες, είδα αυτό : To board που δείχνω λέγεται T-Con και το δείχνει και ο τύπος στο video που έβαλες. Το φουσκωματάκι αυτό στην πίσω του μεριά, έκοβε 4 κανάλια της πλακέτας. Και για καλή μας τύχη βρήκαμε και ανταλλακτικό Οπότε το αντικατέστησα και έπαιξε μια χαρά. Τώρα κατά το πρόβλημα που λέει ο τύπος, δεν κάνει solarize, αλλά τα ribbons πάνω στο panel είναι οριακά κολλημένα και κάνουν αυτό το σφάλμα. ΑΝ βλέπεις το ίδιο με αυτό που σου έγραψα καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στα ενδότερα για εμφανείς βλάβες, ίσως να είναι ίδια η λύση. Από όσο έχω ψάξει το solarize γενικά οφείλεται στο T-Con board, πάντως. Για να ανεβάσεις φωτογραφία είτε την ανεβάζεις σε κάποιο image hosting service όπως π.χ. photobucket αφού κάνεις ένα free λογαριασμό και κατόπιν με το κουμπάκι που εμφανίζει "Εισάγετε εικόνα" όταν αφήσεις το mouse πάνω του τις εισάγεις στο κείμενο που γράφεις σαν image link , είτε στον επεξεργαστή κειμένου των νέων ποστ τις προσθέτεις στα συννημένα και μένουν στο forum.
Γεώργιος Ιούνιος 12, 2014 Author #19 Ιούνιος 12, 2014 [MENTION=5217]felix[/MENTION] τα συννημένα που είναι?
felix Ιούνιος 12, 2014 #20 Ιούνιος 12, 2014 [MENTION=5217]felix[/MENTION] τα συννημένα που είναι? Αν πας στον επεξεργαστή κειμενου όπως σου έγραψα, θα δείς το παρακάτω :
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.