Jump to content

Πρόβλημα με wifi σε LENOVO n300 και intel 5100 κάρτα

Passenger57

Recommended Posts

Καλησπέρα....έχω ενα φορητό LENOVO n 300 με μια καρτα intel wifi 5100 και το προγραμμά της ειναι το intel proset σε περιβάλλον windows xp.Εχω κάνει επαναφορά στο συστημα γιατι ο ιδιοκτήτης πείραξε τα windowz και ενω λειτουργεί κανονικά με έθερνετ το ιντερνετ...στη σύνδεση wifi βρίσκει δίκτυα πάει να συνδεθεί με το ρούτερ μου αλλά κατά την διάρκεια της ανάκτησης διεύθυνσης δεν τελειωνει ποτέ η διαδικασία και δεν συνδέεται.Τα settings se TCPIP είναι ολα στο αυτόματο... και συμβαίνει και με το πρόγραμμα διαζείρησης του wifi το proset και με αυτο των windowz...εχει κανείς καμμια ιδέα τι μπορώ να κάνω;

Πέρασε ξανα τον driver για το wifi. Είχε generic για windows από intel και custom από lenovo. Οι latest δεν μου έδωσαν τα καλύτερα αποτελέσματα με την 5100. Δοκίμασε v10 για αρχή.

κανω απεγκατάσταση το intel proset προγραμμα της κάρτας...κατεβάζω και τους τρεις drivers από το site της lenovo...είναι exe..τους εγκαθιστώ και πάντα συμβαίνει το ίδιο.Δεν τίθεται θέμα να βάλω καρφωτές ip γιατι το λαπτοπ πρεπει να συνδέεται σε διάφορα router από απλό χρήστη ( δεν είναι δικό μου ).Καμμιά άλλη ιδέα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.