Passenger57 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2014 Καλησπέρα....έχω ενα φορητό LENOVO n 300 με μια καρτα intel wifi 5100 και το προγραμμά της ειναι το intel proset σε περιβάλλον windows xp.Εχω κάνει επαναφορά στο συστημα γιατι ο ιδιοκτήτης πείραξε τα windowz και ενω λειτουργεί κανονικά με έθερνετ το ιντερνετ...στη σύνδεση wifi βρίσκει δίκτυα πάει να συνδεθεί με το ρούτερ μου αλλά κατά την διάρκεια της ανάκτησης διεύθυνσης δεν τελειωνει ποτέ η διαδικασία και δεν συνδέεται.Τα settings se TCPIP είναι ολα στο αυτόματο... και συμβαίνει και με το πρόγραμμα διαζείρησης του wifi το proset και με αυτο των windowz...εχει κανείς καμμια ιδέα τι μπορώ να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 29, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 Δοκίμασε με στατική ip,mask,gw,dns αν σου δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 29, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 Πέρασε ξανα τον driver για το wifi. Είχε generic για windows από intel και custom από lenovo. Οι latest δεν μου έδωσαν τα καλύτερα αποτελέσματα με την 5100. Δοκίμασε v10 για αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Μάϊος 31, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2014 Που θα βρώ την version 10 αδερφέ...δεν ξέρω που να την βρώ στο site της ιντελ...πως τα έχουν κάνει έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 31, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2014 Το site της lenovo έχει παλιούς και νέους drivers και είναι ψιλο-αναλυτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούνιος 1, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 κανω απεγκατάσταση το intel proset προγραμμα της κάρτας...κατεβάζω και τους τρεις drivers από το site της lenovo...είναι exe..τους εγκαθιστώ και πάντα συμβαίνει το ίδιο.Δεν τίθεται θέμα να βάλω καρφωτές ip γιατι το λαπτοπ πρεπει να συνδέεται σε διάφορα router από απλό χρήστη ( δεν είναι δικό μου ).Καμμιά άλλη ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.