thanasis8 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2014 Εχω συνδέσει στον αποκωδικοποιητή crypto ReDi 211 ένα εξωτερικό δίσκο verbatin γιά να κάνω εγγραφές. Ομως μετα απο ένα χρονικό διάστημα (περίπου 2 ώρες) που μένει ανοικτός ο αποκωδικοποιητής σβήνει. Αποτέλεσμα: δέν μπορώ να κάνω προγραμματισμό εγγραφής με χρονοκαθυστέρηση. Επίσης κάθε φορά που κάνω προγραμματισμένη εγγραφή όταν τελειώνει σβήνει και ο αποκωδικοποιητής.
FANISTELROOY Μάϊος 30, 2014 #2 Μάϊος 30, 2014 manual εχει να διαβασεις; μπορει να εχει καποια ρυθμιση.
dirving69 Μάϊος 30, 2014 #3 Μάϊος 30, 2014 Εχω συνδέσει στον αποκωδικοποιητή crypto ReDi 211 ένα εξωτερικό δίσκο verbatin γιά να κάνω εγγραφές. Ομως μετα απο ένα χρονικό διάστημα (περίπου 2 ώρες) που μένει ανοικτός ο αποκωδικοποιητής σβήνει. Αποτέλεσμα: δέν μπορώ να κάνω προγραμματισμό εγγραφής με χρονοκαθυστέρηση. Επίσης κάθε φορά που κάνω προγραμματισμένη εγγραφή όταν τελειώνει σβήνει και ο αποκωδικοποιητής.Μου φαίνεται για "γονική προστασία", "γονικό κλείδωμα" ή "ασφάλεια παιδιών" ή κατι παρεμφερές. Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις ή στο manual αν έχεις. Διαφορετικά θα έχει ενεργοποιηθεί κάποιος χρονοδιακοπτης για αυτόματο κλείδωμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.