THANOSJ3 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2014 Καλησπέρα το σπίτι που πλέον κατοικώ δεν φημίζεται και για το σήμα του..με λίγα λόγια το ένα δωμάτιο μόνο έχει και αυτό 1 γραμμή..στα υπόλοιπα τίποτα..υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει καλύτερο το σήμα με κάποιον φθηνό τρόπο? (εννοώντας να μην ξεφύγουμε του Budget των 50€. Οι γραμμές που έχω μέσα στο σπίτι είναι μόνο του Internet-τηλεφώνου δεν ξέρω αν παίζουν κάποιο ρόλο. Καμία ιδέα?έστω να πιάνω 1-2 γραμμές να μπορώ να λειτουργεί το κινητό στο δίκτυο Ευχαριστώ πολύ Μετα απο επικοινωνια με καταστημα κινητης τηλεφωνιας Οι λυσεις απο Cosmote-Vodafone ΣΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ειναι για συνδρομητες συμβολαιου καρτοσυμβολαιου. Sent from my SM-N900 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 29, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 Εχω βαλει στο πατρικό μου στην Αγια Μαρινα ενα τετοιο μαραφερι της Βοντα. Δουλευει μια χαρα. Εκει που δεν ειχαν σχεδόν τπτ, τωρα έχουν full 3GSent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Μάϊος 29, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 Δεν εχω συμβολαιο η καρτοσυμβολαιο για να μπω σε τετοιο προγραμμα..Και εχω ακουσει καλα σχολια και εγω..Sent from my SM-N900 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.