modelakias Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2014 γεια σας αγαπητοί φίλοι ,φυσικά δεν θέλω να μου πείτε πως να φτιάξω αυτό το κύκλωμα......αλλα που μπορω να βρω το op-741 ολοκληρωμένο γιατί όπου πήρα τηλ. δεν έχει κανείς....σε έναν εδώ στο Αιγάλεω μου είπε έχω 741 αλλά σε lm.. είναι το ίδιο το LM-741 ΣΑΝ ΤΟ OP-741 ? φυσικά το θέμα αυτό αφορά ποιο πολύ για ηλεκτρονικούς,αν υπάρχει εδώ κανείς...ευχαριστώ!!!.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 29, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 τηλεφωνισε στο ΦΑΝΟ στη στουρναρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάϊος 29, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 Το ιδιο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelakias Μάϊος 29, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 πήρα και μου είπε ότι το op η lm είναι η μάρκα του..κατά τα άλλα είναι ίδιο.τώρα...φοβάμαι κιόλας μην κάνω κάνα τσαφ...και πάει το κομμοντορακι μου στην ιστορία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelakias Μάϊος 29, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 και για να το κάνω ποιο λιανά..είναι μια κατασκευή για όσους έχετε έναν commodore64 και θέλετε να βάλετε τα παιχνίδια του c-64 της κασέτας σε cd και να τα τρέχετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 29, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 E δες βρε ανθρωπε αν ειναι οι πυλες και τα pinout τους ιδια να εισαι σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelakias Μάϊος 29, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 στην φώτο δεν είναι δικό μου απλά την έβαλα να δείτε τι κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.