greekfragma Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2004 χαιρετωωωωωω...........μου χαλασε μια καμερα που ειχα παρει απο το ε-σοπ πριν λιγες μερες.......ειναι εντος εγγυησης αλλα λογω του οτι βρηκα αλλη καλυτερη στα ιδια λεφτα θα την στειλω πισω και θα εχω στα χερια μου ενα πιστωτικο 130ευρω......οποιος θελει να αγορασει κατι απο το ε-σοπ αυτον τον καιρο ας ποσταρει οτι το θελει ή ας μου στειλει ενα πμ..........επειδη εγω δεν θελω κατι απο το ε-σοπ αυτην τη στιγμη θα με εξυπηρετουσε αφανταστα οποιος μου το ζητουσε και μου εδινε μετρητα........ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να μην δημιουργω κανενα προβλημα με το θεμα αυτο......Υ.Γ.Προς αντμινια:αν νομιζετε οτι δεν ταιριαζει στο οφ τοπι αλλα καλυτερα στις αγγελιες μεταφερετε το...νο προβλεμο
Pieros Νοέμβριος 22, 2004 #2 Νοέμβριος 22, 2004 Αν νομίζεις ότι θα κάνεις την καλή να έρθεις από το σπίτι μου να τα πάρεις εγώ είμαι οκ. Μου αρέσει να βοηθάω τους συνανθρώπους μου :flower: :flower:
greekfragma Νοέμβριος 22, 2004 Author #3 Νοέμβριος 22, 2004 θενκς μαν..........με υποχρεωνεις...........θα μιλησουμε στο μσν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.