The Spirit Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2014 Καλησπέρα. Σε μια ασφαλιστική εταιρεία αντιμετωπίζουν το εξής πρόβλημα. Προσπαθούν να κάνουν import ένα σκαναρισμένο αρχείο (pdf) στο site μιας ασφαλιστικής αλλά τους βγάζει error ότι και καλά πρέπει να είναι το μέγεθος του αρχείου μικρότερο του 1kb. Τους έδειξα ένα τρόπο με μετατροπή του pdf σε jpeg και μετά μέσω converter να γίνεται η εικόνα σε ότι μέγεθος θέλουν και δουλεύει μια χαρά, αλλά επειδή δε το κατέχουν και πολύ το άθλημα μου είπαν ότι δυσκολεύονται και μπερδεύονται!!! Με απλά λόγια μου ζητάνε πιο εύκολη λύση.Έχετε να μου προτείνεται καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 1kb? Ούτε τo jpg δε θα είναι τόσο μικρό. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Μάϊος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 1000kb ήθελα να γράψω μπερδεύτηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Μάϊος 29, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 Αν το κάνουν συχνά, το πιο απλό θα ήταν να βρούνε μια ιδανική ρύθμιση κατά το σκανάρισμα για να μην ξεφεύγει το μέγεθος (dpi, jpg quality, ανάλογα με τις ρυθμίσεις του scanner software). Αυτό με την προϋπόθεση πως σκανάρουν αυτοί.Με photoshop (portable..) μπορείς να Άνοιγμα αρχείου pdf (Ctrl+O) File > Save as... (Ctrl+Shift+S)Ορίζεις JPG format και όνομαΣτο επόμενο παράθυρο παίζεις με το slider και βλέπεις το μέγεθος να παραμείνει στα επιθυμητά όρια και SaveΦαίνεται πολύπλοκο αλλά ουσιαστικά είναι 4-5 κλικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Μάϊος 29, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 Δυστυχώς το scanner είναι αρκετά παλιό και ψάχνοντας στο preferences δεν έχει καμία επιλογή για να ρυθμίζεις την ποιότητα... Είναι απόλυτα κατανοητός ο τρόπος που μου προτείνεις, αυτά όμως τα 4-5 κλικ είναι που θέλουν να αποφύγουν.Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.