wolves Ιούνιος 10, 2014 #62 Ιούνιος 10, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=SHqLrTQX_MU]Battlefield Hardline Netcode - YouTube[/ame]
black66.gr Ιούνιος 11, 2014 #63 Ιούνιος 11, 2014 Πως κατεβάζουμε την BETA ρε παιδιά; Ούτε στο email μου βλέπω τίποτα ούτε στο origin περί ΒΗ.Registration έκανα κανονικά.
wolves Ιούνιος 11, 2014 #64 Ιούνιος 11, 2014 (edited) black66.gr έγραψε: Πως κατεβάζουμε την BETA ρε παιδιά; Ούτε στο email μου βλέπω τίποτα ούτε στο origin περί ΒΗ.Registration έκανα κανονικά.Εχει κλεισει σε αυτη την φαση η προσβαση στην closed beta. Καποια στιγμη θα ξαναρχισουν να δινουν προσβαση παλι. Οποτε υπομονη.24/6 λειγει. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 11, 2014 από wolves
wolves Ιούνιος 11, 2014 #66 Ιούνιος 11, 2014 kpetros έγραψε: ακρος αντιπροσωπευτικο ομως! 4 post πιο πισω
kpetros Ιούνιος 11, 2014 #67 Ιούνιος 11, 2014 wolves έγραψε: 4 post πιο πισω μια σπασμενη εικονα εχει δενννννννννννννν βαριεσε ομως
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 11, 2014 #68 Ιούνιος 11, 2014 νταξει δεν θα ειναι κακο...αλλα προτιμουσα χιλιες φορες την αναβιωση του 1942 με γραφικαρες....
wolves Ιούνιος 12, 2014 #69 Ιούνιος 12, 2014 https://twitter.com/leveluptime/status/476789910095937536Steve Papoutsis Παράθεση Ok I heard some premium members did not get into the beta. If you are premium take a picture of the premium screen and I'll send you a codeΔοκιμαστε και οι bf3 premium...
Trooper Ιούνιος 12, 2014 #70 Ιούνιος 12, 2014 omg οπότε έπρεπε να έχω beta και δεν έχω?? (BF4 premium)
wolves Ιούνιος 12, 2014 #71 Ιούνιος 12, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bl3MVgmPISo]☼ Battlefield Hardline Beta - Rambling ! (not a review nor first impressions) - YouTube[/ame]
wolves Ιούνιος 12, 2014 #72 Ιούνιος 12, 2014 Νεο Patch 5,18GB για την betaBattlelog / BFH Παράθεση PC Game Update Jun 12•Fixed several client crashes•Fixed several server crashes•Fixed issue with UI pop-ups causing memory issues•Fixed issue with player connected messages during bad packet loss•Fixed issue with multiple voice over triggers from packet re-transmits•Fix that prevents possible interrogation mode toggle during packet loss•Updated server Protocol version•Fixed several client exit related issues•Fixed timeout issue when resizing window
wolves Ιούνιος 13, 2014 #73 Ιούνιος 13, 2014 Για οποιον θελει προσβαση στη beta, ας κανει το εξηςμιληστε με το live chat του origin και πειτε τους οτι σας εχει ερθει email για την προσβαση στη beta αλλα δεν εμφανιζεται το παιχνιδι στη library...θα σας το ενεργοποιησει επι τοπου...καρατσεκαρισμενο οτι δουλευει...
gousias1979 Ιούνιος 13, 2014 #74 Ιούνιος 13, 2014 wolves έγραψε: Για οποιον θελει προσβαση στη beta, ας κανει το εξηςμιληστε με το live chat του origin και πειτε τους οτι σας εχει ερθει email για την προσβαση στη beta αλλα δεν εμφανιζεται το παιχνιδι στη library...θα σας το ενεργοποιησει επι τοπου...καρατσεκαρισμενο οτι δουλευει...γιατι δασκαλευεις τα παιδια να λενε ψεματα?ε?
wolves Ιούνιος 13, 2014 #75 Ιούνιος 13, 2014 (edited) Βαζω εδω εναν οδηγο, καθως μου ζητηθηκε απο αρκετους, για να μην τα γραφω ξεχωριστα στον καθενα, πως θα μιλησετε με το live chat του origin, καθως το εχουν αρκετα μεσα κρυμμενο, ισως για να μην τους ζαλιζουν πολυ εκει.Πηγαινετε σε αυτο το λινκ:http://help.ea.com/en/origin/origin/(αγνοηστε πανω-πανω το πορτοκαλι μηνυμα "Having trouble with Battlefield Hardline beta access?" )απο το drop down menu "For the best results, select a topic:" επιλεξτε οτι θελετε εκτος απο το "Demos/beta", εγω για πχ εβαζα "General Technical Support".Ακριβως απο κατω και δεξια επιλεγετε "Platform" - PCΜετα απο αυτο στο τελος της σελιδας πατατε το πορτοκαλι κουμπι "Contact us"Στην σελιδα που θα σας παει, επιλεγετεSelect a topicGeneral Technical SupportPlease tell us a little more about your issueBattlefield Hardline betaκαι πατατε το πορτοκαλι κουμπι "Next"Στην επομενη σελιδα που θα σας παει εχει την επιλογη για live chat. Πατηστε απλα το "chat now"Μπορει να σας βγαλει μεγαλο χρονο αναμονης (εως και μια ωρα), αλλα δεν ισχυει, το πολυ σε κανα μισωρο θα μιλησετε με καποιον εκπροσωπο. Η ενεργοποιηση της beta γινεται ασχετα με το τι παιχνιδια εχετε στη library σας, ακομα και κανενα να μην εχετε. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 13, 2014 από wolves
Dr_Nikiforos Ιούνιος 13, 2014 #76 Ιούνιος 13, 2014 Απ ότι είδα έχουν ανεβάσει link για όσους έχουν θέμα με access. Μήπως το πήραν χαμπάρι και ρωτάνε τον υποτιθέμενο κωδικό που θα πρέπει να έχει έρθει στο mail για να δώσουν πρόσβαση?
black66.gr Ιούνιος 13, 2014 #77 Ιούνιος 13, 2014 (edited) Εγώ δεν περίμενα για live chat .Tους έστειλα γραπτό μήνυμα από το EA help origin το μεσημέρι στις 1:00 και στις 6:30 μου ήρθε το mail επιβεβαίωσης από ΕΑ και εμφανίστηκε και στο origin library. Tώρα κατεβάζω. Thanks [MENTION=11666]wolves[/MENTION]. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 13, 2014 από black66.gr
wolves Ιούνιος 13, 2014 #78 Ιούνιος 13, 2014 (edited) afanoulis έγραψε: Απ ότι είδα έχουν ανεβάσει link για όσους έχουν θέμα με access. Μήπως το πήραν χαμπάρι και ρωτάνε τον υποτιθέμενο κωδικό που θα πρέπει να έχει έρθει στο mail για να δώσουν πρόσβαση?Δεν ερχεται καποιος κωδικος στο email.Eρχεται ενα email που σου λεει οτι εχεις πλεον προσβαση στη beta, και ταυτοχρονα εμφανιζεται το game στην library black66.gr έγραψε: Εγώ δεν περίμενα για live chat .Tους έστειλα γραπτό μήνυμα από το EA help origin το μεσημέρι στις 1:00 και στις 6:30 μου ήρθε το mail επιβεβαίωσηςΚαι αυτο μπορει να γινει αλλα με το live chat γινεται πιο αμεσα το ολο πραγμα.Ασε που μπορει παλι να μπλεξεις στη διαδικασια του να περιμενεις παλι για μερες. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 13, 2014 από wolves
Trooper Ιούνιος 14, 2014 #79 Ιούνιος 14, 2014 Thanks [MENTION=11666]wolves[/MENTION] δουλεψε μια χαρα Επαιξα χτες βραδυ και μου αρεσε πολυ. Καλοφτιαγμενο, 2 modes ειδα μονο προς το παρον, πολυ χαβαλε. Δεν εχω συνηθισει να παιζω με objectives, γενικα πολυ ενταση και η αισθηση πολυ καλη. Must buy για μενα
xkandreas Ιούνιος 14, 2014 #80 Ιούνιος 14, 2014 Thanks [MENTION=11666]wolves[/MENTION], άρχισα και εγώ το download για αν δούμαι και από κοντά τι λέει
Recommended Posts