jamesbond Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2014 Γειας σας παιδια υπάρχει κανένας οικονομικός τρόποςνα ψυξω τον υπολογιστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Μάϊος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Δώσε πληροφορίες για το σύστημα σου και θερμοκρασίες για να σε βοηθήσουμε γιατί θα παίρνεις απαντήσεις του τύπου ''βάλε παγάκια'', ''πάρε σωλήνα από το air condition και βάλε τον μες το κουτί'' και τέτοια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Μάϊος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Case nonamecpu 4 core με stock coolerτο κουτί είναι μικρό και δενμπορεί να βάλει τίποτα ούτε καντην 212 evo (δεν είναι για εμένα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάϊος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 και ποσα λεφτα ξοδευεις να διαθεσεις. απο μενα αλλαγη κουτιου πρωτο πρωτο ετσι οπως μας τα λες!~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Μάϊος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Εχεις λόγο να βελτιώσεις την ψύξη του υπολογιστή; Τι θερμοκρασίες έχεις σε cpu-gpu δίσκους;Αν οι θερμοκρασίες είναι σε ανεκτά επίπεδα δεν είναι απαραίτητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Μάϊος 28, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Γύρω στα 50 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάϊος 28, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 κατεβασε το hwmonitor και δωσε μια prtscrτο κουτι πιο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Μάϊος 29, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 Έχει ένα super case midi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Μάϊος 31, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2014 Το speccy είναι καλό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sifalio Μάϊος 31, 2014 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2014 παρε αυτη...πραγματικα τελεια...καλυτερη απο h100iXigmatek Dark Knight sd1283 Night Hawk Edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Μάϊος 31, 2014 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2014 παρε αυτη...πραγματικα τελεια...καλυτερη απο h100iXigmatek Dark Knight sd1283 Night Hawk EditionΒρε sifalio από που προκύπτει ότι είναι καλύτερη από H100i ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sifalio Μάϊος 31, 2014 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2014 σε καποια reviews to εχω δει...οπως αυτο .venex58 μια που εχουμε τον ιδιο cpu για πες μου τι θερμοκρασιες εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Ιούνιος 1, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 Σε όσα μπόρεσα να βρω δεν είναι πουθενά μπροστά.Εντάξει,βεβαίως και υπάρχουν αερόψυκτρες πολύ καλές,αλλά η συγκεκριμένη δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.Screenshot by LightshotΣτο μόνο που την βλέπω καλύτερη είναι σε αυτό. Αλλά κοίτα σε τι θερμοκρασία δωματίου είναι η Η100 και σε τι η άλλη.Δοκιμή στην Η100 στους 26 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου,περισσότερο από ότι είχαμε αυτές τις μέρες δηλαδή.Και την άλλη σε ψυγείο μάλλον με 9 βαθμους.Μόνο θερμοκρασία δωματίου δεν το λες αυτό.Screenshot by LightshotΤώρα για τις θερμοκρασίες του δικού μου και της Η100i που μου ζητάς... Δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη.Μπορεί να είναι ίδιοι επεξεργαστές στο νούμερο (3770Κ) αλλά οι διαφορές τους να είναι τεράστιες.Παράδειγμα ο δικός σου μπορεί σε idle να δουλεύει με ρεύμα 0.96, όπως ο προηγούμενος που είχα,ή ακόμα και πιο πάνω,και ο δικός μου δουλεύει στο 0,84 Οπότε έχουμε μια πρώτη διαφορά στην θερμοκρασία.Ο δικός μου πάει στα 5.0ghz με ρευμα 1.37 και κάνει τα πάντα,ενώ ο δικός σου να μην μπορεί να τα αγγίξει καν,όπως πολλών άλλων,γιατί μπορεί να θέλει ρεύμα1.50 και να τον κόβουν οι θερμοκρασίες.Ανάλογα την ψύξη βέβαια και την θερμοκρασία δωματίου,αλλά και την θερμική συμπεριφορά του.Ποια από όλες τις θερμοκρασίες να βάλω?? Σε τι εφαρμογή??Ενδικτικα να βαλω 2 Linx με AVX για να πάρεις μια ιδέα.Αλλά είπαμε μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον δικό σου.Στα 4.5 και στα 5.0 Το ρεύμα μπορούσα να το βάλω και πιο κάτω, αλλά από τη στιγμή που δεν με κόβουν οι θερμοκρασίες δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρω να κρασάρει και να έχω κάνει τόση ώρα να φτάσω στην 9η-10η λούπα, και φτου κι απ`την αρχή με περισσότερο ρεύμα. http://prntscr.com/3oi61mΚι εδώ μην κοιτάς μόνο την θερμοκρασία στους 97,αλλά και το ότι το βγάζει στα 5.0ghzhttp://prntscr.com/3oi7o1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 1, 2014 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 Είστε ωραίοι ρε... Tek Syndicate, hardware secretes και δεν ξέρω'γω τι άλλο, ενώ και τις δύο ψύκτρες τις έχουμε κάνει review εδώ μέσα, με σταθερές συνθήκες, έχουμε πίνακες θερμοκρασίας και θορύβου για διάφορα φορτία, και συγκριτικούς πίνακες μεταξύ των ψυκτρών... Corsair Hydro Series H100i reviewXigmatek Dark Knight SD1283 Review (Night Hawk Edition) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Ιούνιος 1, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 ποια ειναι η διαφορα COOLERMASTER HYPER 412S - COOLERMASTER RR-212E-16PK-R1 HYPER 212 EVO - Link to comment Share on other sites More sharing options...
sifalio Ιούνιος 3, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2014 venex58 εμενα αν τον παω στα 4,5 δουλευει με 1,28v...με 1,27 κρασαρει.τωρα τον εχω στα 4,2 με 1,15v λογω καλοκαιριου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.