Jump to content

Ερωτηση για μνημες διαφορετικου κατασκευαστη..transcend & cellshock

Recommended Posts

καλησπερα

εχω την μνημη της υπογραφης μου και προσφατα αγορασα ενα ακομα κιτ , αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog...product=1026399

το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κλοκαρω το συστημα, οχι σε κατι ιδιαιτερα ψηλα απλα κατι καλυτερο απο το default . Αναφερω σχετικα σε αυτο το θεμα http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1139&page=2

στο τελος...

απο οτι καταλαβα, και βεβαια περιμενω καποιον απο ολους εσας εδω μεσα που ασχολειστε με το σπορ οποια βοηθεια θελετε και μπορειτε να μου δωσετε,

οι νεες μνημες δουλευουν στα 1.8v στα 800 με 4-4-4-12, ενω οι δικες μου δουλευουν στα ιδια πολυ ανετα νομιζω με 2v. Δοκιμαζοντας καταλαβα οτι δεν μπορω να δωσω παραπανω ταση στις μνημες γιατι δεν δουλευει τιποτα μετα.. επειδη οι transcend δουλευουν με 1.8

και τωρα ρωταω για να μπορεσω να τις δουλεψω τουλαχιστον μεχρι τα 900 καλο ειναι αντι γιαυτες τις 800αρες να παρω αυτες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog...product=1034014

οι οποιες δουλευουν στα 2.2v οπως πιστευω οτι ετσι δουλευουν και οι cellshock που εχω.Βεβαια αυτες εχουν Timings 5-5-5-15..

Η ερωτηση : αν τελικα παρω αυτες τις νεες transcend θα καταφερω να τις κανω να δουλεψουν στα 900 το πολυ μαζι με τις cellshock που ηδη εχω αλλα σε timings 4-4-4-10 ? και με ταση μεχρι 2.2 το πολυ???

ευχαριστω για οποια απαντηση!!!

Δίνεις 2v και δεν παίζουν οι Transcend? Με 4gb σίγουρα δεν θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα με τα 2gb...

Δώσε γενναιόδωρα τάση στο chipset και 2,1-2,2v στις ram και δοκίμασε πάλι...

975 έχεις? Αυτό είναι λίγο δύσκολο...

Θυμάμαι να δίνουνε και 2v και με 2 dimm μόνο, για μεγάλα FSB...οπότε δεν ξέρω τι θα παιχτεί με τα 4gb σου...

Το ότι με 2+vdimm κολλάει μου κάνει εντύπωση...κανονικά πρέπει να παίζουν 2,2+ άνετα, μίας και 2,2V λένε τα specs, αν δεν κάνω λάθος...

Δοκίμασες μόνα τους τα 2 transcend?

975 έχεις? Αυτό είναι λίγο δύσκολο...

Θυμάμαι να δίνουνε και 2v και με 2 dimm μόνο, για μεγάλα FSB...οπότε δεν ξέρω τι θα παιχτεί με τα 4gb σου...

Το ότι με 2+vdimm κολλάει μου κάνει εντύπωση...κανονικά πρέπει να παίζουν 2,2+ άνετα, μίας και 2,2V λένε τα specs, αν δεν κάνω λάθος...

Δοκίμασες μόνα τους τα 2 transcend?

ναι 975...

μονες δεν τις δοκιμασα.....

αν δωσω ταση 2.2 στα 850 μπλε οθονες συνεχεια και κοληματα....

να παρω λες τις 1066αρες μηπως παω καλυτερα?????

Δοκίμασε μόνες τους να δεις...

Αλλά δεν το βλέπω να πηγαίνει μακριά με 4dimm...

Μάλλον θα πρέπει να πας σε 2*2gb για να έχεις 4gb στα 900...

Να σου πω, με 5άρια δοκιμάζεις? 2Τ έτσι?

Δοκίμασε μόνες τους να δεις...

Αλλά δεν το βλέπω να πηγαίνει μακριά με 4dimm...

Μάλλον θα πρέπει να πας σε 2*2gb για να έχεις 4gb στα 900...

Να σου πω, με 5άρια δοκιμάζεις? 2Τ έτσι?

δοκιμαζω με 4-4-4-12 , το 2Τ που το οριζω??

επισης βαζω και μια αλλη τιμη , δεν θυμαμαι τωρα, που ειναι 35

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.