Fandom Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Όπως λέει ο τίτλος έχω ενα external numpad με κουμπί 0 και έξτρα κουμπί 00. Με κάποιο πρόγραμμα αναγνώρισης πλήκτρων είδα οτι το 00 κουμπί αναγνωρίζεται ως 0, οπότε φαντάζομαι οτι το numpad το ίδιο με κάποιο τρόπο εσωτερικά διπλασιάζει το input. Θέλω να το κάνω το "00" να είναι απλα "0". Υπάρχει κάποιος τρόπος;(Αυτή τη στιγμή δουλεύω σε OS X αλλά αν γίνεται σε windows είμαι σίγουρος οτι θα βρώ κάποιο τρόπο και για το OS X). Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάϊος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Για δοκίμασεThe Best Keyboard Remapper for Mac OS X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fandom Μάϊος 27, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Δυστυχώς δεν δουλεύει, αναγνωρίζει το πάτημα του πλήκτρου 00 ως δυο πατήματα του πλήκτρου 0. Πιστεύω οτι το έχουν κάνει με hardware να γίνεται έτσι μέσα στο numpad. Καμιά ιδέα αν γίνεται κάτι για αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.