Athanasios2104 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2014 Ψάχνω για kit με μπρος & πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος που να έχουν ένα ικανοποιητικό display (όχι κάτι extreme, άλλα μικρό και λειτουργικό), δεδομένου ότι το genuine σύστημα της VW είναι πολύ ακριβό για μένα. Μέχρι στιγμής ένας φίλος μου σύστησε το Valeo "Beep & Park 5", αλλά δεν ξέρω αν η μικρή οθόνη ταιριάζει με το εσωτερικό του Golf 7. Ιδανικά θα ήθελα να την βάλω στη μικρή γωνία δίπλα από τον καθρέφτη του οδηγού (που είναι το μικρό τριγωνικό γυαλί για όποιον ξέρει από Golf 7). Γνωρίζετε κάποιο άλλο kit να προτείνετε;
SirDiman Μάϊος 27, 2014 #2 Μάϊος 27, 2014 αν και το θυμομουν ποιο φθηνο, Black Parking Sensor/Radar Kit (DC 12V~24V) - Free Shipping - DealExtreme ,αυτο πουλανε εξω αλλα σε μεγαλυτερη τιμη
Dolly Μάϊος 27, 2014 #3 Μάϊος 27, 2014 Μπροστά γιατί θέλεις? Πίσω κιτ νομίζω πως παίζουν πολλά after market αρκετά φθηνά αλλά συμβουλή βρες καλό μηχανικό μην σου κάνει στον προφυλακτήρα κώλο...
2cpu Μάϊος 27, 2014 #4 Μάϊος 27, 2014 Μπροστά γιατί θέλεις? Πίσω κιτ νομίζω πως παίζουν πολλά after market αρκετά φθηνά αλλά συμβουλή βρες καλό φανοποιο μην σου κάνει στον προφυλακτήρα κώλο... Aν βαλεις μηχανικο οντως θα τον κανει κωλο
Athanasios2104 Μάϊος 27, 2014 Author #5 Μάϊος 27, 2014 Μπροστά γιατί θέλεις? Πίσω κιτ νομίζω πως παίζουν πολλά after market αρκετά φθηνά αλλά συμβουλή βρες καλό μηχανικό μην σου κάνει στον προφυλακτήρα κώλο...με βοηθάνε σε αρκετές περιπτώσεις, όχι μόνο για παρκάρισμα άλλα και για κλειστές γωνίες, όταν ο άλλος είναι διπλοπαρκαρισμένος πάνω στη στροφή και τα άλλα ωραία που τα ξέρουμε όλοιειδικά στο golf 7 που τα καθίσματα είναι πιο βυθισμένα και η μούρη φουσκωτή και δεν βλέπεις την άκρη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.